Sizi bu sıralar en çok ne heycanlandırıyor?????

heycan güdüm gitti :) milli takım bir turnuvada oynasa belki geri gelir.

uzun ve güzel bi tatil sanırım beni heyecanlandırıyor....

canım denıze gıtmek ıstıyor

bu aralar hiç bişey yok ama olabilirde...

ablamın düğünü var iki hafta sonra biraz heyecanlıyım :)

bi iş teklifi tüm işsizleri heycanladıracağı gibi benide heycanlandırırdı elbet

odamın penceresinın kenarına yavrulayan kumrunun yavrularına uçmayı öğreteceği günü büyük bir heyecanla bekliyorum:rolleyes:

Vay çok güzel bir bekleyiş ve heycan .... Yaşamak isterdim

çok zor işsizlik helede erkeler için allah sabır versin... Ve hayırlısından bır iş nasip etsin herkese..

bu gün kandil onun heycanı var herkesin kandili mübarek olsun dualarınızda bizleride anmayı unutmayınız dualarda buluşalım...

çok zor işsizlik helede erkeler için allah sabır versin... Ve hayırlısından bır iş nasip etsin herkese..

Mübarek kandil günü aminnn aminnn diyorum ,Allah hepimize iş kapıları açsın yarabbim.Evet bu aralar biraz heyecanlanıyorum her tel çalışında acaba iş için mi arıyorlar diye.Umutlar bitmez!

Mübarek kandil günü aminnn aminnn diyorum ,Allah hepimize iş kapıları açsın yarabbim.Evet bu aralar biraz heyecanlanıyorum her tel çalışında acaba iş için mi arıyorlar diye.Umutlar bitmez!

senınkıde aynı hani insan sevgilinsen ayrılır tele durmadan bakar calınca o arıyor sanar ama beklersın aramaz hıc beklenmedık bır anda arar ve bun şuna şahit oldum kı iş için hiç beklenmedğin bir anda aranıosun bana hep böyle oldu ama hayırlısı olsun sıkma canını gün olur devran döner bu hayat sanada güler ama hayırlıysa gelsin şerden uzak olsun herşey kısmett...

bütünleme yaklaştıkca heycan artıyor

Geri