weeping eyes
Kayıtlı Öğrenci
ylmzsngl kendini tanıtsın bence.AÖF'den yana çok dertli bir arkadaşımız![]()
arkadaşlar eğer kendisini tanıtmasını istediğiniz arkadaş ortalarda görünmüyorsa pm göndererek haberdar edebilirsiniz
ben gönderdim, sanırım çıkmış formdan, kimi tanıyalım şimdiarkadaşlar eğer kendisini tanıtmasını istediğiniz arkadaş ortalarda görünmüyorsa pm göndererek haberdar edebilirsiniz![]()
yılmazsongul un sessiz hali ylmzsngl![]()
Bencede ............
yılmazsongul kim arkadaşlar?
sessiz derken sana suskun oldugunu söylemek istemediler anladıgım kadarıyla senin nickini biz yılmazsongül olarak tahmin ettik bu nickinde sessiz harflerini biraya getirdik arkadaşlarımda böyle düşündüler büyük ihtimalleBende sizleri tanıdıgıma çok memnun oldum by_tr. İyiki varsınız. Sizlerin bu sitedeki katkılarınız kesinlikle yadsınamaz.
Sessiz oldugum aslında pek söylenemez. Genelde sessiz kalamadıgım için seveni az olan biriyim. Ama yanımdaki dostlarımda gerçek dostlardır. Buradada çok bağırp çağırıyorum yazılarımla arkadaşlar ama bazı arkadaşlar ne bağırtımızı duyuyor ne de çağrımıza kulak veriyor.. Belki her konuya mesaj yazmamamın sebebi, sessiz oluşumdan değilde boş konularla forumu kirletmek istemediğimdendir.
bugun herkez herseyı yanlış anlaya bılıyo bende daılsessiz derken sana suskun oldugunu söylemek istemediler anladıgım kadarıyla senin nickini biz yılmazsongül olarak tahmin ettik bu nickinde sessiz harflerini biraya getirdik arkadaşlarımda böyle düşündüler büyük ihtimalle
sessiz derken sana suskun oldugunu söylemek istemediler anladıgım kadarıyla senin nickini biz yılmazsongül olarak tahmin ettik bu nickinde sessiz harflerini biraya getirdik arkadaşlarımda böyle düşündüler büyük ihtimalle