S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 6 Ağu 2009 #102 avatarınan anladıgım kadarıyla en bakımlı erkek üye by-sonkez
S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 6 Ağu 2009 #103 En alınganı = Zeynep_55 En yavaş net hızıyla foruma girmeye çalışanı=vahidem..... En kompezisyon üye = güldeste (anladın güldeste sen onu )
En alınganı = Zeynep_55 En yavaş net hızıyla foruma girmeye çalışanı=vahidem..... En kompezisyon üye = güldeste (anladın güldeste sen onu )
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 6 Ağu 2009 #105 By~Sonkez' Alıntı: En alınganı = Zeynep_55 En yavaş net hızıyla foruma girmeye çalışanı=vahidem..... En kompezisyon üye = güldeste (anladın güldeste sen onu ) Genişletmek için tıkla ... ya valla çok yavaş bugün net
By~Sonkez' Alıntı: En alınganı = Zeynep_55 En yavaş net hızıyla foruma girmeye çalışanı=vahidem..... En kompezisyon üye = güldeste (anladın güldeste sen onu ) Genişletmek için tıkla ... ya valla çok yavaş bugün net
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 14 Ağu 2009 #109 Arkadaşlar beni unutuyosunuz banada birşeyler söyleyin olmaz mı??????
S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 14 Ağu 2009 #110 Aklına ilk geleni yaz ( rekor konusu ) En cok rekoru kırmaya calışan : Servivor_50
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 14 Ağu 2009 #112 valla ya Erdal Abi seni unutuyoruz ama bu sitedeki en kral insanlardan biride sensin
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 14 Ağu 2009 #114 By~Sonkez' Alıntı: En 100.cü yılını kutlayan =Graal89 (0nur) Genişletmek için tıkla ... gözlerinden öpüyorum antep in gülü sadece ben deil hepimiz kutluyoruz 100. yılı başkan hepimiz ankaragüçlüyüz en ankaragüçlü forum aöf destek
By~Sonkez' Alıntı: En 100.cü yılını kutlayan =Graal89 (0nur) Genişletmek için tıkla ... gözlerinden öpüyorum antep in gülü sadece ben deil hepimiz kutluyoruz 100. yılı başkan hepimiz ankaragüçlüyüz en ankaragüçlü forum aöf destek
B BURCU Çok Özel Üye Kayıtlı Öğrenci 15 Ağu 2009 #118 kisa bi süreligineydi o artik burdayim beni en cok bekleyen kisi sanirim