O only roses Kayıtlı Öğrenci 20 Eyl 2010 #1 İyi bir çocuk olursanız ormanda şirinleri bile görebilirsiniz
E eebru Kayıtlı Öğrenci 20 Eyl 2010 #2 çok küçükken ormanlık bir yere gidince onları görücem die yerlere bakardım sürekli çokcukluk işte keşke hep öyle çocuk kalabilsem
çok küçükken ormanlık bir yere gidince onları görücem die yerlere bakardım sürekli çokcukluk işte keşke hep öyle çocuk kalabilsem
I isokor Kayıtlı Öğrenci 22 Eyl 2010 #4 Ben iilik yapmak istemiyorum kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm diye garginin veryansın etmesi aklımdan çıkmıyo:haha
Ben iilik yapmak istemiyorum kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm diye garginin veryansın etmesi aklımdan çıkmıyo:haha
I in trouble Kayıtlı Öğrenci 22 Eyl 2010 #6 bide makaracı şirin vardı demi (Şakacı Şirin) Adamım ya dünya umrundamı sade şaka
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 22 Eyl 2010 #7 Sahilde çocukların mutlulukla yanlarına yaklaştığı çocukluğumun çizgi film kahramanları.
E Efsunnn Kayıtlı Öğrenci 23 Eyl 2010 #9 en sevdiğim çizgi film :cici hala izlerim olsa ama çıkmıyo artık