Sinir Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pena sen rahat ol benim kişi çok farklı ,burcu ve ahmet'in sinir olduğu kişi farklı oooofffff...pena sinir etme beaaa (canım garıştırma):D:D:Dbu arada saa sinir olmuyorum bilakis sewiyoruum penacıım:cool::cool:

pena sen rahat ol benim kişi çok farklı ,burcu ve ahmet'in sinir olduğu kişi farklı oooofffff...pena sinir etme beaaa (canım garıştırma):D:D:Dbu arada saa sinir olmuyorum bilakis sewiyoruum penacıım:cool::cool:

ayyy guzzummmm bende seni seviyorum...rahat uyuyayım yaaa...bu arada msn verip yanına ekle diye msj atan hödüklere sinir oluyorummm;)

Pena keşeke bahsettiğimiz kişi senin kadar anlayışlı ve sorgulayıcı olsa.Ama ozaman gıcık olmazdı dimi :D:D

platoniK _ a$K

aman ne güzel herkesin bi sinir olduğu varmış. walla ööle i yazmışsınız ki herkes üstüne çok rahatlıkla alınabilir. şşştttttt ahmet benmiyim yoksa;) gerçi ben de siteye çok fazla giremiyorum ama neyse.
niye ben kimseye sinirlenip tavır alamıyorum yaaaa. bende kızmak istiyorum sinirlenmek istiyorum offff.

kararsızlığa sinir oluyorum

siteyi açmakta sorun yaşıyorum kaç gündür ve bu bende acayip sinir yapıyoooooooooooooooooo:mad:

slm bende var aynı sorun bende sinir oluom tebi:)

sesimizi duyan varmı site açmıyo ve bizde sinir yapıyooooooooooo

site bazen takılıyo hata mesajları veriyo bende sinir oluyorum...

kime olursa olsun---haksızlığa karşı çoooookkk sinir oluyorum-----:mad:

kendini bilmeyen kibirli insanlara çok sinir olurum:mad:

sınav stresine sinir oluyorum

Geri