Sınıf tekrarı

muratbaytan

Kayıtlı Öğrenci
Arkadaşlar yüksek okuldan geçen yıl yatay geçiş ile açıköğretim işletmeye kayt yaptırdım.Aldığım Dersler:
İşletme
Hukuka giriş
İktisada Giriş
Muhasebe

Geçen yıl işlerim nedeni ile çalışamadım sadece işletmeden geçebildim geriye kalan 3 dersten kaldığım için sınıf tekrarı yaptım.Bu ara sınava 3 dersten giricem.Şimde merak ettiğim bu yılda tekrar etsem kayıt siliniyormu??Yada tek dersten geçsem 2.sınıfa geçebiliyomuyum?Herkese teşekkürler saygılar

Arkadaşlar yüksek okuldan geçen yıl yatay geçiş ile açıköğretim işletmeye kayt yaptırdım.Aldığım Dersler:
İşletme
Hukuka giriş
İktisada Giriş
Muhasebe

Geçen yıl işlerim nedeni ile çalışamadım sadece işletmeden geçebildim geriye kalan 3 dersten kaldığım için sınıf tekrarı yaptım.Bu ara sınava 3 dersten giricem.Şimde merak ettiğim bu yılda tekrar etsem kayıt siliniyormu??Yada tek dersten geçsem 2.sınıfa geçebiliyomuyum?Herkese teşekkürler saygılar

2 dersten kalsan bile sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebiliyorsun.

tecil 3 yıl değilmi yani benim merak ettiğim 1 dersten geçsem sınıf atlıyomuyum,yada 3 dersten kalsam kayıt siliniyormu?yada tecilim bittiğinde jandarmaya yakalanmadığım sürece okuyamıyomuyum?jandarma yakaladığında öğrenci kimliğimi göstersem olmazmı:)?;)

Geri
Üst Alt