C carnador Kayıtlı Öğrenci Katılım 13 Eki 2011 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 37 Bölüm Listede Yok Şehir İstanbul 13 Eki 2011 #1 merhaba ben 2 yıllık meslek yuksek okulunda okuyorum sınavsız ıkıncı üniversite kapsamında adalet bölümüne kayıt yaptırabilir miyim ?
merhaba ben 2 yıllık meslek yuksek okulunda okuyorum sınavsız ıkıncı üniversite kapsamında adalet bölümüne kayıt yaptırabilir miyim ?
C carnador Kayıtlı Öğrenci Katılım 13 Eki 2011 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 37 Bölüm Listede Yok Şehir İstanbul 16 Eki 2011 #2 bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ?
AOFDestek Kayıtlı Öğrenci Katılım 9 Şub 2011 Mesajlar 5,990 Tepkime puanı 24 Puan 143 Web sitesi www.aofdestek.net Şehir Adana 17 Eki 2011 #3 carnador' Alıntı: merhaba ben 2 yıllık meslek yuksek okulunda okuyorum sınavsız ıkıncı üniversite kapsamında adalet bölümüne kayıt yaptırabilir miyim ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba evet yapabilirsiniz. kayıt tarihleri 17-27 ekim arasında olacaktır. Detayları aşağıdaki linkte bulunan konudan öğrenebilirsiniz. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
carnador' Alıntı: merhaba ben 2 yıllık meslek yuksek okulunda okuyorum sınavsız ıkıncı üniversite kapsamında adalet bölümüne kayıt yaptırabilir miyim ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba evet yapabilirsiniz. kayıt tarihleri 17-27 ekim arasında olacaktır. Detayları aşağıdaki linkte bulunan konudan öğrenebilirsiniz. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.