Sınavsız ikinci üniversite hakkında, acil!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serptu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serptu

Kayıtlı Öğrenci
arkadaşlar merhaba,

ben bu sene karabük üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı (uzaktan eğitim) bölümünü kazandım ve kaydımı yaptırdım.
bu bölüm 4 yıllık lisans programı.
acaba benimde diğer örgün eğitimde okuyanlar gibi sınavsız 2. üniversite hakkım var mı?
eğer varsa dış ticarete kaydımı yaptırmak istiyorum.
cevap için şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar merhaba,

ben bu sene karabük üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı (uzaktan eğitim) bölümünü kazandım ve kaydımı yaptırdım.
bu bölüm 4 yıllık lisans programı.
acaba benimde diğer örgün eğitimde okuyanlar gibi sınavsız 2. üniversite hakkım var mı?
eğer varsa dış ticarete kaydımı yaptırmak istiyorum.
cevap için şimdiden teşekkürler.

Evet sizde sınavsız ikinci üniversite ile kayıt olabilirsiniz.

Merhaba,ticaret meslek lisesi muhasebe okudum,öss sinavinada girdim 2 yillik geçiş hakkimda vardi,öss de baraji geçmiştim,2 yillik myo okuyorum suan azami öğrencilik sürem doldu,sınavsiz ikinci üniversite hakkim varmidir? varsa eğer lisansmi ön lisans mi hakkim var?

Merhaba,ticaret meslek lisesi muhasebe okudum,öss sinavinada girdim 2 yillik geçiş hakkimda vardi,öss de baraji geçmiştim,2 yillik myo okuyorum suan azami öğrencilik sürem doldu,sınavsiz ikinci üniversite hakkim varmidir? varsa eğer lisansmi ön lisans mi hakkim var?

Evet oraya kayıtlı olduğunuz sürece sınavsız ikinci üniversite okuyabilirsiniz. Anadolu üniversitesinde hem lisans hem önlisans diğerlerinde önlisans.

Geri
Üst Alt