Sınavlarınız Nasıl Geçti ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AOFDestek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AOFDestek

Kayıtlı Öğrenci
Web sitesi
www.aofdestek.net
Evet arkadaşlar bu gün ilk oturum sona erdi. En kısa zamanda sınavlarda çıkmış olan soruları ve cevapları forumumuza ekleyeceğiz ama öncelikle sınavlarınız nasıl geçti hepimiz paylaşalım.

Başarılar Diliyorum Hepinize...

:rolleyes: sonuçların iyi olmasını temenni ediyorum. yarında sınav var inş. oda iyi geçer.

herkese sınavda başarılar umarım hepinizin sınavı sorunsuz ve bol kopyalı geçmiştir.

benim tek ders var zaten çalışıyoruz ama boşuna hiç bir şeyde anlamıyoruz.yarın kopyaya devam başka çare yok .

bu sınavda final gibi kazıktı bence :(
ama muhasebe uygulamaları finale göre gerçekten daha kolaydı.fazla tanım yerine yoruma ve yevmiye kayıtlarına yer verilmişti.
ama ticaret hukuku ve kamu maliyesi yine fiyaskoydu.umarım istatistik yarın kolay olur...
herkese gönülden başarılar.allah yardımcımız olsun arkadaşlar buna ihtiyacımız var bence...

yav şu kopya nasıl çekiliyo bana da öğretin yav:D (konusunda tecrübeli olanlar tercihimizdir:D)

bencede '' cavit '' kardeşimiz epey tecrübe edinmiş merakla bekliyoruz taktikleri ;)

slm arkadaşlar benimde sınavım gerçekten kötü geçti, sonuç ne olur bilmiyorum!!!!! Tüm açıköğretimlilere geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar işletme yönetim organizasyon 2.sınıftan sınava giren arkadaşlar sınavlarınız umarım iyi geçmiştir soruların cevaplarını alan arkadaşlar varmı bilgilendirirse sınavda ne yaptımı onu karşılaştırmak istiyorum hepinez teşekürler

süper geçti kendime inanamadm:)

benimkide iyi sayılırdı ama cumartesi günkü sınavda büyük bir aptallık yapıp test grubunu işaretlemeyi unutmuşum:( inşallah kontrol edip düzeltirler

akıf nasıl bır yol ıstıyon:D

Efet ..hemde Iyi
:d

benimde süper geçti hepsi full hiç girmediğim halde hehe

Herkesin Süper Geçmesi Dilegiyle Herkeze Başarılar Diger Sınawlarda...

Geri