sinaviniz nasil gecti ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dderviss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sinavin bitmesine az kaldi genelde cok kolay sormuslar ins ogleden sonraki sinavda kolay olur
sınav güzel geçti ama çıkar dediğim hiç bir zor konu çıkmadı bukadar basit olması adeletsızlık nıye çalışıyoruz kı ozaman geçmış yılların sorularını çözüp gecelım boyle unıversıtemı okunur....bıde bu soru ve cvplar ne zaman acıklanıyor bilen varmı???

aynen ısletmeden mesela konu bıle calısmadım gecmiş yılların sorularına baktım 27 dogru var :D

açıköğretim üniversitesi kazanması en kolay bitirmesi en zor üniversitelerden biridir. çalışmadan mümkün değil geçemiyorsun. ben hiç rastlamadım çok rahat okudum bitirdim diyen birine. herkes kalıyor ve donduruyor genelde.

aynen dedıgın dogru

çok mu kolaydı benm bölüm edebiyat ben çok zorlandm:(

ben gecmıs yılların sorularına baktım ancak sızın bolum yenı oldugu ıcın zor olabılr

inşallah, benimde sınavlarım iyi geçti ama türk dilinden çok korkuyorum...:o

herkez ıcın hayırlısı

Ben Kamu Yönetimi 3.sınıftayım ve çalıştığım için kendimi 4.sınıfa geçmiş sayıyorum,zaten sonuçlarda onu gösterecek.Türk vergi Sistemi zordu,diğerleri kolaydı,hele de ingilizce ne basitti yaw :)

ben de sasırdım arkadaslar kolaydı deyınce bolum sordum ondan =) benım de edebıyat bolumum eskı turk edebıyatı ve osmanlıca ınanılmaz zordu dıgerlerınden oynaya oynaya gectım ınanıyorum sızın de en cok zorlandıgınız derslerın bunlar oldugunu dusunuyorum arkadaslar dogru mudur ?

ben 2. sinif isletme okuyorum tek zorlayan dersim istatistikti vize sinavin 100 oldugu icin rahat cozdum gercekten cok kazik cikti sorular ins 97 gelecek

ingilizce yine çerez gibi what is your name soruyor :D

Geri
Üst Alt