sınav soruları

tılsım65

Kayıtlı Öğrenci
arkadaşlar sağlıkkurumları işletmeciliği 2.sınıf derslerinden istatistik dışındaki derslerin önceki yıllara ait ara final ve büt sınavsorularılazım temin edebilirmiyiz

aof e-öğrenme portalında geçmiş yıllara ait soru ve cevaplar bulunmaktadır bilginize;)

sağlık krmları işletmeciliği

ordan yazıcıya dökmek çok zor arkadaşlar sitemizdeki gibi bulabileceğimiz geçmiş yılllraait sorular yokmu kimsede

2.sınıf sağlık kurumları işletmeciliği vize soruları
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

sağlık kurumları işletmeciliği final soruları

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

arkadaşlar sağlık kurumları işletmeciliği final soruları burada

arkadaşlar bu saglık kurumları 1.sınıf sınav sorularını bulamıyorum.bana bir yol gösterin....

soruları ve cevaplarını nasıl indirecem biraz yardım edermisiniz

linki tıklayın, fre useri tıklayın, geri sayımı bekleyin, dowland yazısıyla birlikte bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz

arkadaslar mrb lar sizden 2 sınıf bütün derslerin veya birkacının ara sınav soruları varsa siz den ricam olur ilginize tşkkler..
canselen arkadsım koymuş ama link de sorun var galiba ??? indirmiyo

Lütfen site yöneticisi rica ediyorum...Vize sorularına ulaşamıyorum.açılmıyor link..Bir ilgilenirmisiniz?

2.sınıf final soruları için çok tşk ederim.emeğinize sağlık

2. sınıf final soruları için çok çok teşekkürler arkadaşlar. herkese başarılar.

arkadaşlar linkler açılmıyor:
e öğrenme portalı da açılmıyor. sorulara başka türlü nasıl ulşaabiliriz?
sağlık kurumları işletmeciliği vize-final-büt 1. sınıf ve 2. sınıf şeklinde paylaşabilir misniz?
veya yol gösterebilir msnz?

Bu yıl dersler ve sistem değişti. Geçen yıllarda çıkan soruların çıkma olasılığı zayıf.

arkadaşlar 1 . sınıf güz ara snav cıkmıs soruları nerden bulabilirim zor mu oluyor ben hiç bişey anlamadım

Geri