Sınav sonuç Belgeleri Posta İle Evinize Geldi Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanko86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sanko86

Kayıtlı Öğrenci
Sınav sonuç Belgeleri Posta İle Evinize Geldi Mi? Benim şuan taşınmam lazım ne yapsam acaba ne zaman gelir bu sınav sonuç belgeleri.

Diplomalar ile onur belgelerini birlikte vermiyorlarmış sanırım onlar sonra verilecek.

Onur belgeleri ile diplomalar aynı anda veriliyor olsa şimdiye kadar sonuç belgeleri ve onur belgesini hak ettiğimize dair mektup ulaşması lazım idi.
onur belgesini hak ettiğimize dair de mektup gelecek, şu tarihlerde bürodan alınız diye, tam bilmiyorum ama onur belgeleri diplomalarla verilmez zannediyorum belki bi kaç hafta sonra, bakalım beklicez artık ;)

önceki senelerden hatırladığım kadarıyla sınav sonuç belgeleri bayağı geç geliyor. ağustos gibi gelir

Mümkün değil dostum, ağustosa kadar beklemez.
Çünkü zaten eylülde bütünleme var, biz internetten öğrendik sonuçlarımızı ama öğrenemeyenler de olabiliyor ve bu kişiler mektuplarını bekliyor.
Eğer ağustosta gelecek olsa bütlere çalışmaları için hiç zamanları olmayacak demektir.
Netten okuduğuma göre önümüzdeki pazartesi-cuma arasında dağıtım tamamlanıcakmış. Ama ne kadar doğru bilemem de ağustosa da kalmaz yani;)

Geri
Üst Alt