P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 3 Şub 2008 #142 besmele çekiyimde şu şeytanlarla yazışırken nolur nolmaz bismillahirrahmanirrahim.... allahım şeytanın şerrinden koru yarabbimmmmmmm amin
besmele çekiyimde şu şeytanlarla yazışırken nolur nolmaz bismillahirrahmanirrahim.... allahım şeytanın şerrinden koru yarabbimmmmmmm amin
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 3 Şub 2008 #143 çek tabi haloş, en kı zamanda şeytandan sana bi hediye geliyooo
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 3 Şub 2008 #147 şeytannnnlarr Rahat Birakin Beni Ben şeytana Pabucunu Ters Giydiririm Bilionmuu Kisdirmayin Benii
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 3 Şub 2008 #148 ne kadar evcil biri arkadaşlar görüyonuzmu... pabucu giyderecek kadar köylü bi kızz.. gözlerim yaşardı.. tut geliyo kulaklarım teoman)
ne kadar evcil biri arkadaşlar görüyonuzmu... pabucu giyderecek kadar köylü bi kızz.. gözlerim yaşardı.. tut geliyo kulaklarım teoman)
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 3 Şub 2008 #151 pubucumu biliyosan ... pabucumun rakcısınıda bilirsin senn espiriyi yapmak zorunda kaldım kusura bakma sensin evcill
pubucumu biliyosan ... pabucumun rakcısınıda bilirsin senn espiriyi yapmak zorunda kaldım kusura bakma sensin evcill
P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 3 Şub 2008 #159 Belli Garbi Dedikleri Konuyu Dağitamadin Canim Evcil Ne Demeeeeekkkkkk