H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 23 Tem 2010 #21 xyzes' Alıntı: şeytan diyorki bırak işi gücü git eve yat[/QUOTE şeytan şuan aynı şeyi de bana söyletiyor napcaz bilmem Genişletmek için tıkla ...
xyzes' Alıntı: şeytan diyorki bırak işi gücü git eve yat[/QUOTE şeytan şuan aynı şeyi de bana söyletiyor napcaz bilmem Genişletmek için tıkla ...
X xyzes Kayıtlı Öğrenci 23 Tem 2010 #22 hayat42' Alıntı: xyzes' Alıntı: şeytan diyorki bırak işi gücü git eve yat[/QUOTE şeytan şuan aynı şeyi de bana söyletiyor napcaz bilmem Genişletmek için tıkla ... bu şeytan bunu bana her sabah söyletiyo Genişletmek için tıkla ...
hayat42' Alıntı: xyzes' Alıntı: şeytan diyorki bırak işi gücü git eve yat[/QUOTE şeytan şuan aynı şeyi de bana söyletiyor napcaz bilmem Genişletmek için tıkla ... bu şeytan bunu bana her sabah söyletiyo Genişletmek için tıkla ...
H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 23 Tem 2010 #23 xyzes' Alıntı: hayat42' Alıntı: bu şeytan bunu bana her sabah söyletiyo Genişletmek için tıkla ... bana da söletiyoda napcan gitcen mecburen Genişletmek için tıkla ...
xyzes' Alıntı: hayat42' Alıntı: bu şeytan bunu bana her sabah söyletiyo Genişletmek için tıkla ... bana da söletiyoda napcan gitcen mecburen Genişletmek için tıkla ...