sevgilinizi başkasıyla yakalasanız ne yapardınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mimoza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sevgilinizi başkasıyla yakaladınız,ne yapardınız?

• Kullanılan toplam oy
    51
allah kimsenin başına böyle bişey göstrermesin öncelikle...
ben olsam sadece "değer miydi"diye sorardım.

ne yapardım eşimi başka birisiyle yakalasam hiçbirşey demeden oğluşumuda alıp sesiz sedasız çeker giderdim nasıl olsa benim onun hayatında ne kadar yer aldığımı ben gidince kaldığı boşluktan anlayacaktır dimi

tmm kendi haline bırakırdım ama once bi boğardım ;)

dimi insanın zoruna gider boğmak ister ama insanoğlu doyumsuz insan doğru insanı bilmezmi?3-5 sene sonra doğru insan o diil diebilirmisin ama diyolar artık bende diil diyorum

allah kimsenin başına wermesin. beni kaybetmeyi seçeni kazanmaya ugraşmam sadece şunu derdim şimdi onun için beni terkediosan gün gelir bi başkası içinde onu terkedersin derdim kızda salak deil ya oda ayrılırdı ortada kalırdı ohhh ne gzl:D

hiç birşey yapmam onu adiliği ve acizliğiyle başbaşa bırakırım beni kaybeder bende yoluma devam ederim mutlu huzurlu bi şekilde:)

eger yakın cewremdeysen biriyle ise zaten olumu tadcak erken tadar ama tnımadgmsa yuzunu tokat ve bırakırdım:mad:

neşekilde yakalayacagıma bağlı.:rolleyes:samimi bir haldeyse boğmak ne kelime olduğu yere gömerdim.benı yok sayan adamı ben hepten yok sayarım kendı paşa gönlü bilir.

cevap veriyorum E hiç biri. kolundan tutup eve götürürdüm ve odaya kilitlerdim aklı başına gelip beni ne kdar üzdüğünü farkedene kadar.ama terketceğimi sanmıyorum

bikere kendimi küçültcek hiç birsey yapmazdim sadece yüzüne tükürüp ordan ayrılırdım bidaha yüzüne bile bakmazdım

kuzum tükürüğüne yazık öyle bi şerefsizliği yapana tükürmek bile bi nimet hem şuda bi gercek ALADATAN sadece kendini kandırır...

kim için beni kaybetmeyi göze aldığına bakarım eğr değiyosa kolay gelsn der geçerim ama değmyosa nefesimi harcamam;)

çeker giderim efeler gibii...yazık derim werdiğim değere bak hakedene bak ....
ilk önce kendime kızarım ama ona asla tek kelime dahi etmem..bir bakış atmam yeterli..gözlerim anlatır ne söylemek istediğimi..........................................

çok seviyorsam acayip dokunurdu bu bana . ama bunu ona belli etmezdim . tek söylenecek cümle var . SENİ GÖZÜMDE NERELERE KOYMUŞUM YAZIK ;) Allahım böyle birşey yaşatmasın . AMİN ;)

çok üzülürüm böyle bişeyi haketmediğimi düşünürüm.ama bu onun tercihi..bi daha asla yüzüne bakmam

Bayan olduğu için el kaldıramam, suratına tükürür çok ağır bir laf sokarım ama bu nankörlüğü yapan birinin insan olmadığı için o laftanda anlayacağını sanmam.

Ama sevgilmin yanında yakaladığım erkeği, şu meşhur eşşek sudan gelene kadar döver, bayıltırım.

oo kızzz bitmiştir oracıkta:D sevgilime gelince mutlaka ayrılırımm yüünü görmek itemem ama ona zarar gelmesini istemem güzel günlerin biri yüzünden kirlenmesine izin veremem.
tabii icimdeki nefret aldatılma yüzündn birdaha birine güvenebilecegimi sanmıyorum.

başkasıyla yakalamaktan kasıt nedir? belli ki çoğunun aklına kötü bir hal gelmiş.
soru muğlak.

Geri