sevgili iCeBerG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURCU

Çok Özel Üye
Kayıtlı Öğrenci
sayın adminimiz iCeBerG doğum günün kutlu olsun nice nice senelere bir yaş daha eskitmeye :)

Değerli adminimiz İCEBERG doğum günün kutlu olsun.

05.gif

Ay ay ay.. Çok çok çok Teşekkür ederimm ben bile unutmuştum sizler hatırladınız. duygulandım ağlıcam şimdi:)

Ee hani pasta? Getirin bıçağı tabakları kendi elcağızımla servis yağıcam herkese:))

sevgili iceberg arkadaşımız doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım. sevdiklerinle nice güzel yaşlara:)

Düğünümde bunun aynısını yaptırsam müstakbel karım bana kızarmı acaba diye düşündüm bi an :)

Çok teşekkür ederim harika pasta :) üfleyeceğim mumları da ben burdan yaktım dileğimi tuttum işte şimdi de üflüyorum.

üfff üfff ffffff :)

doğum%20günü%20pastası%20148.jpg
kasikasik.gif

nasıl unuttuk ya olsun geç kalmadık :)

kardeşim benimm arkadaşım çok değerli adminimiz,gözümüzün çırası doğum günün kutlu olsunn nice mutlu yıllara......

ay ayyy ben eksik kaldım adminimm doğum günün kutlu olsunn nice mutlu yıllara düğünümde canlı canlı görüşeceğiz zaten

yavuz abi geç kalmışım yahu :D pastadan ayırdınızmı :D?

Vayy kardeşim unutmuştum ben ya :) Geçmiş Doğum günün kutlu olsun, Allah nice seneleri beraber geçirmemizi nasip eylesin. Doğum gününün unuttum diyemi canın sıkkın konuştun ula benle bu gün :)

Vayy kardeşim unutmuştum ben ya :) Geçmiş Doğum günün kutlu olsun, Allah nice seneleri beraber geçirmemizi nasip eylesin. Doğum gününün unuttum diyemi canın sıkkın konuştun ula benle bu gün :)

Hayat bana küstü bende ona kızgınım :) bu ara hayatla aramızda kara kediler dolaşıyoo ondandır can sıkıntısı:)

Geri