R romantik32 Kayıtlı Öğrenci 9 Şub 2009 #1 Bu bölümde sevdiğimiz veya seveceğimiz bir sevgili ile yaşamak istediğimiz romantik hayallerimizi baylaşalım.
Bu bölümde sevdiğimiz veya seveceğimiz bir sevgili ile yaşamak istediğimiz romantik hayallerimizi baylaşalım.
B Babyface 9 Şub 2009 #2 hiç bir romantiklik beklemiyorum cünkü gereksiz sonradan alışır sürekli isterim
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 10 Şub 2009 #3 tabiki romantizm siz bir ilişki düşünemiyorum ama olağanlaşacak düzeyde olmamalı hep taze kalmalı olay
tabiki romantizm siz bir ilişki düşünemiyorum ama olağanlaşacak düzeyde olmamalı hep taze kalmalı olay
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 10 Şub 2009 #4 mesudum' Alıntı: tabiki romantizm siz bir ilişki düşünemiyorum ama olağanlaşacak düzeyde olmamalı hep taze kalmalı olay Genişletmek için tıkla ... gayet dogru bır tespit sıradan ilişkiler zamanla bıter önemlı olan askı hepaynı tazelikte yasatma emegıne saglık
mesudum' Alıntı: tabiki romantizm siz bir ilişki düşünemiyorum ama olağanlaşacak düzeyde olmamalı hep taze kalmalı olay Genişletmek için tıkla ... gayet dogru bır tespit sıradan ilişkiler zamanla bıter önemlı olan askı hepaynı tazelikte yasatma emegıne saglık