T tezgul Kayıtlı Öğrenci 8 Kas 2007 #1 senden sonra kimin yazacağını tahmin et bakalım ben daha yeni olduğum için kimseyi tanımıyorum onlıne olan biri yazsın
senden sonra kimin yazacağını tahmin et bakalım ben daha yeni olduğum için kimseyi tanımıyorum onlıne olan biri yazsın
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 23 Kas 2007 #11 tutturamadım kendi kendime yazdımm ama alttaki üye servervior050
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 28 Kas 2007 #12 Bilemedinnnnnnnnnnnnn Baş belası Garbinooooo yazdııı Ama şimdi brsvc yazıyor olabilir bir ihtimal
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 29 Kas 2007 #17 inanmıyorum allah bu kimmm,,,, hoş geldin aramıza dünyadanmısınız
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 30 Kas 2007 #18 evet ben yazdım ama biraz geç oldu farkındayımm..Yeni arkadaşlarımız bu alanlara ilgi göstermeye başladı..Buda bizi sevindiriyoo.. Alttaki üye brsvc
evet ben yazdım ama biraz geç oldu farkındayımm..Yeni arkadaşlarımız bu alanlara ilgi göstermeye başladı..Buda bizi sevindiriyoo.. Alttaki üye brsvc
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 30 Kas 2007 #19 Bilemedinnn Baş belası Garbino Alltaki üye neydüğü belirsiz biri
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 30 Kas 2007 #20 gayet neydüğü belirli birisi brsvc. ama alttaki üye yeni arkadaşlarımızdan birisi....