senden sonra kım yazacak :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tezgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o benim hergün izinliyim:D
benden sonra umutlu biri yazsın

İnsanı yaşatan uMutLarı DeqilMi ki zATen ? :p benden sonra boga burcu olan birisi yazsın :D

kova burcu olmazmı topragım????
benden sonra hayata gülen gözlerle bakan zorlukların üstesinden gelebilen cesur yürek yazsın:D:D:D

:) he he benden sonra sitemizin engüleç, en canayakın, enmutlu ve en mutsuz güzel mi güzel bi üyesi gelip yazar artık :)

heaa hergün gece 3 te yatıyorum :eek: benden sonra evlenipte balayına gideceqime evlenmeyip alayına giderim diyen biri yazsın :D

:D:D:Dben yazdım ...benden sonra yeni bir güne gülümseyerek giren biri yazsın

ben yazdım gülümseyelim hep:D
benden sonra da candan erçetin seven biri yazsın:)

DünyaDa öLümdeN bAşkAsı yaLan....:rolleyes: Benden sOnra karanLıktan korkan birisi yazsın :p

bu aralar bazen korkuyorum niyeyse
benden sonraa kahveyi seven biri yazsın:D (iyi olurdu şimdi içmek)

ben severim...:p hadi yapta içelim tuba bi zahmet :D kahveler hazır diye gene sen yaz tuba :D

:Dkahveler hazır(yaz dediğin için yazdım kahve felan hazır değil yani:))

:Dkahveler hazır
(yaz dediğin için yazdım kahve felan hazır değil yani:)e tabi kahve her zaman güzel)

ben almim canım .benden sonra hala uyumayan aslında uyumayı düşünen ama pc başından bir türlü kalkalmayan biri yazsın...(ben biraz kendimi tarif ettim ama benim gibi düşünenlerde vardır belki)

:D kısacası engin sen yaz desen olurdu :D benden sonrada dudaktan kalbe dizisini seven birisi yazsın :p:)

oda ben oluyorum tabiki napim engin ya senden başka kimse yok sen yazacan meçbur...benden sonra istersen yaz istemesende yaz:D:D:D

bende zıbarıyorum gülten hadi ii geceler kib :D Sende yatacaksan benden sonra sen yaz :)

kanks kusura bakma sözde 12 de gelecektim ama ortam güzeldi gelemedim ya bu arada hakkını helal et kanks:)maçıda fark yedik kanks:)benden sonra hala uyumayan biri yazsın:)

hayırlı olsun dövmen yakışmıştır eminim:)
benden sonra düşünceli biri yazsın

Geri