G Garbino Kayıtlı Öğrenci 9 Ara 2007 #21 Hayır gayet eski ben Yeni arkadaşların aradasırada yolu düşüyor Alltaki üye brsvc
M mimoza Kayıtlı Öğrenci 21 Ara 2007 #31 ihi (benim ser.._50_)ben yeni uye değilim!sadece bu aralar vaktım olmuyo gelmeye benım çok sorumluluklarım var..anca bu kadar oluyonedim
ihi (benim ser.._50_)ben yeni uye değilim!sadece bu aralar vaktım olmuyo gelmeye benım çok sorumluluklarım var..anca bu kadar oluyonedim
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 28 Ara 2007 #34 Hayır Her konuyu değiştiren Garbino yazdııı Bilemedin Alltaki üye bana konu değiştiriyorum diye kızan brsvc
Hayır Her konuyu değiştiren Garbino yazdııı Bilemedin Alltaki üye bana konu değiştiriyorum diye kızan brsvc
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 28 Ara 2007 #35 doğru bildin... allattaki üye her konuyu istediğii yöne ceken garbi
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 29 Ara 2007 #38 ayrıca bnde bilgisayardaki sorun nedeniyle giremiyordum internet explorer da bi sorun var ozilla firefox ile giriyororum artık
ayrıca bnde bilgisayardaki sorun nedeniyle giremiyordum internet explorer da bi sorun var ozilla firefox ile giriyororum artık
Y yasarguner Kayıtlı Öğrenci 29 Ara 2007 #39 ne yazıkki yanlış alttaki üye gabri bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun gelmeden