P pegasus_dna Kayıtlı Öğrenci 4 Nis 2010 #1,505 ilk defa yazıyorum bende bu paylaşıma... ama eminim benden sonra alman yazcak
P pegasus_dna Kayıtlı Öğrenci 2 May 2010 #1,509 canımcım senden sonra ben damladım.....ben yazdım kim kim yazar GÖNÜL YAZAR....şaka tabi hayali yazar
canımcım senden sonra ben damladım.....ben yazdım kim kim yazar GÖNÜL YAZAR....şaka tabi hayali yazar
I isokor Kayıtlı Öğrenci 3 May 2010 #1,515 sürprizlerde kabulum sakınca yok tabiki benden sonra alttaki yazar politik olsun dedim bu sefer
W wow Üyeliği durduruldu 3 May 2010 #1,518 sema@' Alıntı: süpriiiiizzz bn yazdmmm Genişletmek için tıkla ... demek ıstedıgım bu ıste ısmail senınde dedıgın gıbı hos geldın sema benden sonra sema yada ısmail yazar
sema@' Alıntı: süpriiiiizzz bn yazdmmm Genişletmek için tıkla ... demek ıstedıgım bu ıste ısmail senınde dedıgın gıbı hos geldın sema benden sonra sema yada ısmail yazar
S seher Kayıtlı Öğrenci 8 May 2010 #1,519 isokor' Alıntı: fatma çıktı seher yine bi eyvallah yazar sanırım Genişletmek için tıkla ... eyvallah benden sonra isokor yazar
isokor' Alıntı: fatma çıktı seher yine bi eyvallah yazar sanırım Genişletmek için tıkla ... eyvallah benden sonra isokor yazar