T tbua Kayıtlı Öğrenci 1 Tem 2009 #1,327 eee nerdesiniz benden sonra yazanın bütün duaları kabul olsun
T tbua Kayıtlı Öğrenci 1 Tem 2009 #1,330 hoşgeldin meleeek sefalar getirdin bu arad çok sevindim avatar resmini değiştirmene içim acıyodu seni böyle görmek daha güzel
hoşgeldin meleeek sefalar getirdin bu arad çok sevindim avatar resmini değiştirmene içim acıyodu seni böyle görmek daha güzel
M meleeek Kayıtlı Öğrenci 1 Tem 2009 #1,332 tbua' Alıntı: hoşgeldin meleeek sefalar getirdin bu arad çok sevindim avatar resmini değiştirmene içim acıyodu seni böyle görmek daha güzel Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk teşekkürler....
tbua' Alıntı: hoşgeldin meleeek sefalar getirdin bu arad çok sevindim avatar resmini değiştirmene içim acıyodu seni böyle görmek daha güzel Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk teşekkürler....
T tbua Kayıtlı Öğrenci 1 Tem 2009 #1,336 evet ya kalabalık daha zevkli oluyor. benden sonra yazan zengin olsun
S Sonkez Kayıtlı Öğrenci 1 Tem 2009 #1,337 ben onun adı engin eder seni zengin benden sonra uyumak isteyen yazsın
M meleeek Kayıtlı Öğrenci 1 Tem 2009 #1,338 ben yazıyım uyumak istiyorum gerçekten......benden sonra uykusu olmayan biri yazsın
B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 1 Tem 2009 #1,340 o da benim..uykusu olmayan..gecenin yalnız prensesiyim..