G Garbino Kayıtlı Öğrenci 29 Şub 2008 #301 Bana gargi demeyin aaaa ben ona 1000 basarım Alttaki Halıııııı
W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 22 Mar 2008 #304 ben geldim arkadaşlar bayağı oldu girmeyeli foruma. alttaki üye gargi pardo garbi
S servivor_050 Kayıtlı Öğrenci 25 Mar 2008 #306 Bende uzun süredir giremiyorum arkadaşlar iş yoğunluğundan...Bakıyorum garbi olmuşun gargi benden sonra da garbi yazacak
Bende uzun süredir giremiyorum arkadaşlar iş yoğunluğundan...Bakıyorum garbi olmuşun gargi benden sonra da garbi yazacak
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 26 Mar 2008 #307 Bak hayırlı arkadaş Garbi diyo Yazıklar olsun size Alttaki Üye Servivor olabilir
G gizemli Kayıtlı Öğrenci 6 Nis 2008 #308 ben de yeni olduğum için bilmiyosunuz beni...ama artık burdayım... alttaki servivor...
W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 6 Nis 2008 #311 bilemedin gizemli !!! ama benden sonra seni bekliyorum. bu arada aramıza hoşgeldin. Allah kurtarsın kardeş
bilemedin gizemli !!! ama benden sonra seni bekliyorum. bu arada aramıza hoşgeldin. Allah kurtarsın kardeş
G gizemli Kayıtlı Öğrenci 8 Nis 2008 #312 tbrklr ...bildin... hoşbulduk... ama sen beni beklemiyorum...diğerleri nerde ya... benden sonra garbino gelir
tbrklr ...bildin... hoşbulduk... ama sen beni beklemiyorum...diğerleri nerde ya... benden sonra garbino gelir
W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 10 Nis 2008 #313 aşkolsun yaa insan weep der demiii ee artık kendini affettrmek için yazarsın benden sonra
G gizemli Kayıtlı Öğrenci 11 Nis 2008 #315 weeping eyes ten sonr yazamadım ama benden sonra sen yazarsın...
W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 11 Nis 2008 #316 aaa ayıp ettin yazmaz olurmuyum hiçç garbiii nerdesinn ???
W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 12 Nis 2008 #318 canımsınnnn eee benden sonra yeni bi üye gelebilir ama mimoza da uzun süredir aramızda yok valla !!!!
canımsınnnn eee benden sonra yeni bi üye gelebilir ama mimoza da uzun süredir aramızda yok valla !!!!