Sence Türk tarıhının (TÜRKİYE AGIRLIKLI) son 20yıldakı en önemli olayı nedir?

imqossibLe

Kayıtlı Öğrenci
Genel Turk Tarihi acisindan bakarsak, Ermenistan' in, Karabagi isgalidir.
ilkini ben yazıyım

Suikastler bence...
Ki Muhsin Yazıcıoglu bu konuda ki en son kayıbımız:mad::mad:

valla benim dünyaya gelmem..:)
buda türk tarihi açısından önemli bir olay bence

şaka bir yana..
17 nisan 1993 yılında bence en önemli cumhurbaşkanımızı kaybettik..
TURGUT ÖZALIN ÖLÜMÜ...

Allah bize iki yuvarlak organ verdi, biri oturmak diğeri düşünmek için. Başarımız hangisini daha fazla kullanacağınıza bağlıdır.Bu bağlamda tasvip ettiğim syn Gül'ün C.B koltuğunda düşünmek için var olması..

Abdi ipkçi bahriye üçok uğur mumcu ahmet taner kışlalı necip hablemitoğlu muhsin yazıcoğlu hepside faili meçhul gitti... Bundan daha derin tarih mı olur sizce bu cinayetleri kimse niye çözmeye cesaret edemedi....bu bıle bence baslı basına bı tez..

bence Türkiye tarihinin son 20 yılının en ağırlıklı olayı terör bakınsanıza bi çözüm de bulunamıyor

slm,arkadaşım ne ergnekonu ya öyle bişey yokki yine de fikirlerine saygı duyarım

böyle bir olay varmı yokmu bilmiyorum ama, Türk tarihine girebilecek nitelikte.... :rolleyes:

valla bi ergenekon aldı başını gidiyor ben inanmıyorum bu olayların hepsinin ergenekonla alakalı olduğuna bugün türkiye de ne olursa olsun hep ergenekon a yıktılar ve dünyanın adamını ergenekondan tutukladılar bu adamlar bu kadar büyük bir örgüt kurdular ve amçaları darbe yapmak olsalardı bu zamana kadar istediklerini yapamazlarmıydı?

ama son 20 yılın en önemli olayı bu hafta pazar akşamı beşiktaşla oynayacağımız maç olacak:)

bence şu sıralar en önemli konu eurovizyon bide benim sınavım:(:(:(:

Geri