J jojo Kayıtlı Öğrenci 29 Eyl 2009 #105 beni damardan vurdun vanilya biliodun demı 10 vereceğimi seni seni emre aydın-unut gittiğin bir yerde_?
beni damardan vurdun vanilya biliodun demı 10 vereceğimi seni seni emre aydın-unut gittiğin bir yerde_?
V vanilya Kayıtlı Öğrenci 30 Eyl 2009 #106 bilmezmiyim özgecim biliyordum.. emre aydın süper +10 puan tabiki.... melanie c / never be the same again...
bilmezmiyim özgecim biliyordum.. emre aydın süper +10 puan tabiki.... melanie c / never be the same again...
J jojo Kayıtlı Öğrenci 30 Eyl 2009 #107 ımm duymadım hiç bu şarkıyı pas geçiyorum üzgünüm jamelia-stop_?
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 30 Eyl 2009 #115 kız türkçe şarkılar yazsana ben hepsini bilmiyorum atıyom bazıların ona göre 3 puan ... sezen aksu adı bende saklı
kız türkçe şarkılar yazsana ben hepsini bilmiyorum atıyom bazıların ona göre 3 puan ... sezen aksu adı bende saklı
V vanilya Kayıtlı Öğrenci 30 Eyl 2009 #116 ah yazık oldu 3 puan verilir mi.. sezen aksu +1000... zara / haydi uğurla...
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 30 Eyl 2009 #117 vanilya' Alıntı: ah yazık oldu 3 puan verilir mi.. sezen aksu +1000... zara / haydi uğurla... Genişletmek için tıkla ... yazıl oldu ya ben dedimya bilmiyom şarkıların çogunu diye 6 puan ugur ışılak tek seni sendim
vanilya' Alıntı: ah yazık oldu 3 puan verilir mi.. sezen aksu +1000... zara / haydi uğurla... Genişletmek için tıkla ... yazıl oldu ya ben dedimya bilmiyom şarkıların çogunu diye 6 puan ugur ışılak tek seni sendim