Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

rica ederim ama hiç ortam yok di mi ilk önce pis dedim sonra şervet bu uç nokta uyuşmalarımı dengelemem lazım:p

evet hem pis diyosun hem tatlı :p çok çelişkilisin:p

olsun ben sana böyle alıştım demeni beklerdim resmen hayal kırıklı oldun şuan ya:haha

ben senı boylede sevdım:p (çelişkili)

resimli-duvar-yazilari.jpg9452fcc69eefd630e4d21123de3b115d.jpg

BiI ki düşmek değiIdir insanIarı üzen.. EIinden tutar gibi yapıp asIında itenIerdir insanı hayata küstüren.

”Aşk’ın hiçbir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur.
Başlı başına bir dünyadır Aşk!
Ya tam ortasındadır,merkezinde…
Ya da dışındasındır,hasretinde!…”

Yalnızlık olgunlaştırır. Fazlalık insanları diğerleri gibi sıradan yapmaya zorlar. Bu yüzden yalnızlar sevilmezler bunun sonucunda insan diğerleri gibi sıradan olmayı düşünmez ve çok çabuk olgunlaşır. Diğerleri ile her zaman arasında farklılık vardır. Bu farklılık hiçbir şeye yaramasa da mutlaka diğer insanlardan ayırt edici bir özelliğe sahiptir.

İnsanlar gerçekten çok kötü ama unuttukları büyük şey iyi sandıkları insanların ne kadar kötü olabileceği.

Sen şimdi ondan vazgeçemiyorsunya; günü geldiğinde o senden öyle güzel vazgeçecek ki şaşırıp kalacaksın..

-Ama görsen gözleri nasıl güzeldi.
+Hangi renkti?
-Bilmem, böyle bir bardak demli çay gibiydi..

***Bir gün iki yol olacağımız aklıma gelmezdi.
Ben senin yolunda, sen başkasının yolunda.

Çok şey istemiyorum, istediğim herşey olsun yeter. :cici

Mutluluğa bir neden ararmışcasına, küçücük ellerimizle rengarenk boyuyoruz içimizdeki karanlığı.

Şuan birisi ölmüş,birisi doğmuş,birisi terkedilmiş,birisi hayatının aşkını bulmuş olabilir.Ama ben hala oturuyorum.

hayatımda bu kadarda yüzsüz insan görmemiştim

Geri