Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

Ya Bırak Bu İşleri
Devlet Su İşleri:haha:haha

Ayrıca ben o attıklarını çöpten aldııııımmm :haha :haha

tolgahan sayışmanlada klıp cekmiş :)
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Sınav kağıdına adımı yazma hızımla soruları cevaplama hızım aynı olsaydı belki bişeyler olabilirdi. Böyle bi boşluğa düşüyorum.Yalnız mıyım?

Yalnızsın :haha

Erkeklerin 3 yalanı; - Özür dilerim - Üzmek istemedim - Seni seviyorum.
Kadınların 3 yalanı; - İyiyim ben - Yoo kızmadım
- Seni sevmiyorum.

Doktora gittin mi - Evet gittim + Ne dedi - Bol bol çikolatalı puding ye dedi + Sen hangi doktora gittin - Dr.oetker

1656P-S--I-love-you2.jpg

Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır. Acıtmasına rağmen denemeyi öğrenmelisin. Biliyorum, gitmene izin vermeliyim. Ama biliyorum ki nereye gidersen git asla uzak olmayacaksın. Çünkü parlak bir yıldızın ışığı gibisin. Yaşamımda parlamaya devam edeceksin. Hiçbir mesafe bizi ayrı tutamaz. Sen benim kalbimde olduğun sürece bu gözlerden hiçbir gözyaşı düşmeyecek. Çünkü aşkın gerçek sevgisi asla ölmez. Sonsuza dek canlı kalır. Zaman sahip olduklarımızı alamaz. Birlikte olduğumuz zamanları hatırlayacağım. Zamanımızın bittiğini düşünebilirsin. Ama sen hala benimsin..
Not: Seni Seviyorum

Her şey aslında bu iki kelimeden ibaretti. Vakit geçirmek... Başka bir amacımız ve bir çabamız söz konusu değildi. Bizler sadece vakit geçirmeye çalışıyorduk. Sanki geçecek olan vaktin sonunda bizi çok iyi bir şey bekliyormuş gibi...

Sor bakalım; O da yazıp yazıp siliyor muymuş?

Bundan sonra kaçanın arkasından koşmucam taş atcam kafası yarılsın o biliyo yaralayıp kaçmayı

Ruh Halim : çaya batırıldıktan sonra bardağın içine düşen bisküvi parçası

Bence artik otobus ve metrolarda yaşlilara degil de topuklu ayakkabi giyenlere yer verilmeli. Buda bole bi tespitim.

İnsan hiç görmediği, karşılaşmadığı birini özler mi? Ben özlüyorum. Atatürk'ü çok özlüyorum.

Geri