Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

Ayarı bozuk olanın tartısına güvenilmez. (Hakim Sinani)

Ben, yine de vazgeçmedim seni sevmekten. Eskisi gibi değil ama. Biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkâr seviyorum artık seni... Dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince. Kavga falan çıkarıyorum. Eskisi gibi sakin değilim ama olsun...

Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık,Çalınan
birinin kalbiyse eğer.

(Can Yücel)

Herkes böyleydi aslında, herkes içindeki kötülüğün yasını paylaşacak birisini bulmuştu...

Sen; yağmur gibi yağmadın ki toprak gibi kokayım.

Sevdiklerinize zaman ayırın, sevdiklerinize zaman ayırmazsanız; zaman sizi sevdiklerinizden ayırır.

Ben seni bir kum tanesine adını yazacak kadar değil sahildeki tüm kum tanelerine adını yazacak kadar çok seviyorum.

Kimi güzelim der kimi özelim der sevgi ne güzellik nede özelliktir sevgi sadece yürek ister.

Aşk bir kuyudur içine enayiler düşer, Vallahi ben düşmedim arkadan ittiler!

Yakışıklı olduğu kadar ,mütevazi olabilen erkek çekiciliği diye bir şey var. Az olduğu için ,görülmeyen bulunmayan Hint kumaşı gibi bir şey.

Ben söylediklerimden sorumluyum sizin ne anladığınızdan değil.

Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz hooop sınavdayım! Problemler, paragraflar, sorular. Hepsi vız gelir, firardayım:haha

oooff keske fırarda olsak hepp ne guzel olurdu aof belasından kurtulurdukk:haha

benim çalıştıgım konuların yanında aöf dersleri ekmekli kadayııf ya:haha

herseyde bı zorluk var tatlım kadayı bız yerız artık ekmek sende kalsa da olurrr:haha:haha

hayır bi zorluk çekiceksin ki kadayıfı yiyebilesin yok üç kuruşa beş köfte noluyo ya hep bi yemekden gidiyoruz:haha

Geri