Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

Eh yani çalışıyoruz bizde boş durmuyoruz. efault avatar nasıl olmuş :9 birde bölümlerin içine girdiğinizde konu başlıklarının yanında konuyu açanın avatarını ekledim o nasıl olmuş :) birde konu başlıklarının yanında G simgesi var ona tıklarsanız o başlıkta yazılı şekilde google da arama yapar o da nasıl olmuş :)))

eh yani çalışıyoruz bizde boş durmuyoruz. Efault avatar nasıl olmuş :9 birde bölümlerin içine girdiğinizde konu başlıklarının yanında konuyu açanın avatarını ekledim o nasıl olmuş :) birde konu başlıklarının yanında g simgesi var ona tıklarsanız o başlıkta yazılı şekilde google da arama yapar o da nasıl olmuş :)))
sen bi harikasın patron

Eh yani çalışıyoruz bizde boş durmuyoruz. efault avatar nasıl olmuş :9 birde bölümlerin içine girdiğinizde konu başlıklarının yanında konuyu açanın avatarını ekledim o nasıl olmuş :) birde konu başlıklarının yanında G simgesi var ona tıklarsanız o başlıkta yazılı şekilde google da arama yapar o da nasıl olmuş :)))
valla hepsi çok güzel olmuş, hele konuyu açanın avatarını eklemen mükemmel hava katmış ....:alkış ellerine gözlerine sağlık, tütüütüüü maşallah....:)

hahhaaahhhaaaa bu kurşun bilal ne böyle yaa hızlandırma yaparak dövüş sahnesi yapmışlar, ayh hiç güleceğim yoktu....:haha

Ne acayip ülkeyiz yaa.. Sınavı şifreli Futbolu şikeli İnterneti filtreli Seçimi püskevitli Twittırı panpişli:p

aaaaaaaaaaaaaaa aslı gelmiş.........:cici

kurduğum rakı sofrasının bitişi gibiydi gidişin.bardağım sevgin kadar "boş" ama kafam inadına "hoş" kaldı...

bu ne dünya kardeşim seven sevene..:eek

Ah o geçmişim.
Kefen giydirip gömsem bile hala yaşadığını bildiğim geçmişim.
Bin kere öldürsem de aklıma gelişiyle bin kere beni öldürebilen geçmişim.
Neler gömdüm ben senin içine neler hapsettim¿
Neleri bıraktım ben seninle birlikte arkamda nelerden vazgeçtim¿

hayat, akordu bozuk bir gitarın nağmelerinde benim şarkımı söylüyordu...
ve ALLAH; benim şarkım çıktığı zaman dünyanın sesini kısıyordu...

Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle,
Sevmediği adamın sadakatı arasında çizilir..

Yüreğindeki sirkte iki cambazı bir ipte oynatan babam
Ve hassas dengeleri göz kararı sağlayan annemin aşkına;
Seni ebeveyn masallarıyla uyutulan çocuklar kadar sevdim!

pff yozgatta sıcak ve bunaltıcı birgün daha:eek:

Geri