Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

şu kullanma kılavuzlarını niye türkçe hariç her dilde yazarlar sanskritçe dilini hangi millet kullanıyor allah aşkına

Fazla ekşi yemek çabuk ihtiyarlatır. Gözün görme gücünü azaltır. Sinir sistemine zarar verir.

İnsanlar göründükleri gibi olmalıdır. Eğer değillerse hiç görünmesinler daha iyi.

"Günaydın" mesajıyla havalara uçtuğun kişinin bir de yanında uyandığını düşün.

Şu dengesiz havalar için gece kalınlaşıp, sabaha doğru incelen battaniye icat edilirse hepimiz gerçek çılgın bir proje ile tanışmış oluruz:haha

Bir Kadının En Güzel Yeri Neresidir.. Henüz kırılmamışsa KALBİDİR.Kırılmışsa ıslak bakan GÖZLERİ...Artık ağlayamıyorsa DUDAĞININ YANINA yerleşmiş hüznü.Hüznü bile hissetmiyorsa artık buz tutmuş PARMAKLARI....Isınmıyorsa konuşmuyorsa ve artık hiç gülmüyorsa...Anılarda kalmış ÇOCUKLUĞUDUR.Ama muhakkak tatlı bir yeri...... vardır kadının.Yeter ki onaseverek bakan bir çift göz olsun üstünde…

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.:cici

Dün profesyonel fotoğraf makinesi aldım; yanında 3 sokak çocuğu, 9 güvercin, 2 yaşlı teyze, 1 tane de siyah beyaz buruşuk amca verdiler:p

ankaralı arkadaşlar varmıı :) kılıçarslan lisesi balgat nasıl gidebilirim metroyla ,aştiden yürüyerek 20dkda varılırmı ?

Not: Seviyorum / Dipnot:Seni Çok Seviyorum / Yerin dibi not: Seni Canımdan Çok Seviyorum / Yerin yedi kat dibi not: Oleeyyy Petrol Buldum. :p

"Bir kadının 'memnun oldum' dediği tek yer, tanışma faslıdır."

-öyle midir¿ :)))

Hergün face'mi açtığımda karşıma çıkan ' Ne Düşünüyorsun ¿ ' sorusuna en net cevabımsın.(:

Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-pod'a:zuz

Seni sevmeler cumhuriyeti" kalbe yapılan darbeyle yıkılmıştır...Tek kişilik özgür bir ülkeyim artık...

Adam fısıldadı, " Tanrım konuş benimle" ve bir kuş cıvıldadı ağaçta ama adam duymadı.Sonra adam bağırdı " Tanrım konuş benimle!" Ve gökyüzünde bir şimşek
çaktı, ama adam dinlemedi onu.Adam etrafına bakındı ve " Tanrım seni görmeme izin ver" dedi. Ve bir yıldız parıldadı gökyüzünde. Ama adam farkına varmadı.
Ve adam bağırdı, " Tanrım ban...a bir mucize göster! " Ve bir bebek
doğdu bir yerlerde. Ama adam bunu bilemedi.
Sonra adam çaresizlik içinde sızlandı, " Dokun bana Tanrım ve burada
olduğunu anlamamı sağla! " Bunun üzerine Tanrı aşağı doğru süzüldü ve adama dokundu.
Ama adam kelebeği elinin tersiyle uzaklaştırdı ve yürüyüp gitti.

vahide imzan çok hoş
seda da şunu paylaşmıştı

6666 kere söylesek de dinmiyor o körlük
hâlâ;
" nerde " ..." nerde " deyip duruyorlar...!!

ders çalışmak istemiyorum.... sınıfı da geçmek istiyorum ..bu ikilem beni delirtiyor::)

Geri