Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

yine hüzün, yine ayrılık, yine mutsuzluk, yine bir umut, neden hepsi birarada omak zorunda....

sadece mutluluk olsa hep mutlu olsak sevsek sevilsekk ama nerdeeee.... :(

Uzun süren uğraşlar sonucu yazılmış bir sms'e "ok." diye cevap veren kişi, Dünyanın En uzun küfürüne layık görüldü. :p

Yaşanası imkansız sevdaların limanında, yanaşmayan umut gemilerinin bekçisiyim.. Herkes sevdalara esir olmuş bedenleri zincire vurur götürür önümden ben ise yüreklerin kanayan yaralarını sararım sadece..

Bu küçük yüreklere bu kadar acı fazla. Ama hata bizde.. Küçücük yüreklerimizle kocaman seviyormuşuz ne haddimizeyse..

Zavallı Graham bell bu 118 xx reklamlarını görseydi telefonu icat etti diye üzüntüden yataklara düşerdi. :p

Türkiye'de eteği uzun giysen dindar; kısa giysen dinsiz, okursan bilmiş; okumasan cahil, dışarı çıksan uçarı; evde kalsan asosyal olursun.

Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç. Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur..

SELAM olsun..gönlü güzel olanlara; içinde kin tutmayanlara..Herşeyi ALLAH yarattığı için sevenlere SELAM olsun...

ya arkadaş inanırmısın balıkesire gittim hiçte balıklar esir değil -- nihat doğan reiss

finallerin de hayılrlısıyla bitmesini istiyorum ancak o zaman rahat bir nefes alacağım

Önce 1'imdin benim, Sonra herhangi 1'i oldun, Şimdi hiç 1'isin. CEYHUN YILMAZ

Bilemezsin.
Sana verecek bir armağanı ne çok aradığımı.
Hiçbir şey içime sinmedi.
Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var.
Ya da okyanusa su.
Düşündüğüm her şey
Doğu’ya baharat götürmek gibiydi.
Kalbimi ve ruhumu vermemin bir yararı yok,
Çünkü Sen zaten bunlara sahipsin.
O yüzden Sana bir ayna getirdim.
Kendine bak ve beni hatırla!…

virüssüz randımanlı kullanım nasip olsun inşallah:)

Keşke bazı insanlar için "imalat hatası var, geri topluyoruz" deseler !

Lime lime,parça parça dökülsende yüregim, ben bu yüregin sahibine hamd ve şükür ederim!

Geri