Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

''Uğruna fedakârlık yapmadığın sevgiyi, yüreğinde taşıyıp da kendine yük etme!'' (Mevlana)

Allah'ın bile insanlar hakkındaki hükmünü, ömürleri sona erdikten
sonra verdiğine inanırken...Biz kim oluyoruz da insanları birkaç kez görmek, iki-üç yazı okumak,birkaç dedikodu dinlemekle..yargılama hakkına sahip olabiliyoruz!

Her Seferinde Canını Acıtsa Bile, Hiç Kimse ’O’ Olamuyorsa, ve Canının Yanacağını Bildiğin Halde Yine de Seviyorsan, Aşk Bu İşte

Yeni Bir Face Hesabı Açtım Adını Feriha Koydum xD:haha :haha

bana taaaa kayseriden gönderilen sümbül çiçegi için kadir beye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum böyle harika güzel kokan bir çiçek yok :))çok mutlu oldummm

Bu günlerde en çok bencil yanımla ortalardayım. Yıllardan sonra ilk defa kendimi düşünüyorum....

Unutulmamalı ki gözleri güzel yapan rengi yada boyası değil bakışların ta kendisidir…

"Üzülme bir şey olmuyorsα.. yα dαhα iyisi olαcαğı için, yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur".

Aşık, yüzünden belli olur. Aşığın söylediği sözde, sevdanın anlamı yatar.

İlerde insanLarın övüneceqi tek şey ;
'Benim kızıma ne adminLer , ne hackerLar iLişki isteqİ
yoLLadı da reddettik ' oLacak...

''Suçlu, suçunu her zaman bilerek işlemez Yusuf ve güzellik bazen suça dönüşür..................

İnsan düşmekten değil, düşerse "hadi kalk" diyebilecek bir dost sesi duyamamaktan korkar.

Dünyanın en yakışıklı,en zengin, en başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın.

"Kelime cömerdi, duygu cimrisi bugünün insanı. Konuşmaya gelince açıyor ağzını, duygulanmaya gelince tutuyor kendini.

" Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders.
Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse sana ters..."

İki gözüm iki çeşme...Neye yanıyorum, biliyor musun? Birleştiremedik kalplerimizi..!
Nurullah Genç

Kadınlar sanat güneşi gibidir.. güneşsiz yaşam, sanatsız dünya boşluktur...

Geri