Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

Sen harika bir insansın!
Giriş yaptığın için teşekkür ederiz iyi forumlar...
gibisine bişey yazsa foruma girerken daha şık durmaz mı¿ :)

Tahterevallinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlar.Canım sıkıldığında kalkabileceğimin farkındasınız değil mi :))

sinir oluyorum sinirrr bi mesaj değiştirememeye birde her aramadan sonra 60 sn beklemeye:mad::mad::mad::mad:

bu aralar yine çok abur cubur konuşuyorsun,
pişmanlayacaksın iyice. biraz dediklerine dikkat etmelisin…”..

insanların yüzlerini göremiyorum, boğazım düğüm düğüm çözemiyorum...

Efendi olacaksın. Efendilik iyidir, her zaman prim yapar. Bak yüzüklerin efendisine, nasıl gise yaptı ! Olay yüzükte mi? Hayır efendilikte :))

Iki adam muhabbet yapiyormus. Ne muhabbeti demisler, geyik muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler, Ren geyigi demisler. Ne reni demisler, el fRENi demisler. Ne eli demisler, hanimeli demisler. Ne hanimi demisler, ev hanimi demisler. Ne evi demisler, dag evi demisler. Ne dagi demisler, Agri Dagi demisler. Ne agrisi demisler, bas agrisi demisler. Ne basi demisler, kusbasi demisler. Ne kusu demisler, muhabbet kusu demisler. Ne muhabbeti demisler GEYIK muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler… muhahahha

çok şükür bu gün doğa olaylarına şaşırdım hemde bi kaç kez pencereden her bakışımda farklı bir iklim göz kırpıyor :)

bir nefes edep ya hu

Bugün takvime baktığınızda tarihin 11.02.2011 olduğunu göreceksiniz. Bu tarihi bir kenara not edin. Sonra onun yanına bugünün tarihini tersten yazın... Ne görüyorsunuz?.. Gördüğünüz şey 21. yüzyılın 4. palindromunun ta kendisi...

bilinmez yolların özleminde tam önündeyim :)

Aşk nefesti ve yâr en büyük muştu...
Kendimi kaybettiğim gün; gönül onu bulmuştu!

mim durağına rastladı aşk...
durulması muhakkak , geçilmesi haramdı !

Bi otobüs aşkıydı belkide bizimkisi... Benim yolum 'son durak'tı.. Senin ise 'müsait bi yer'...

Gölgeler Düşse de Yüreğinin Üstüne, Güneşini Sakın Söndürme! UMUTLAR Yoksa, YARIN'lar Uzak Kalır İnsana. UNUTMA! Bir SEN Daha Yok Bu Dünyada...

sana, senli masalımı anlatmamı ister misin¿
bir vardın, bir yoktun.
en çok yokt...un!
evvel zamanların, şimdiki zamanlarımın kalburundan aktı gitti..
ve sen zamanla 'hiç' oldun...

Geri