Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

An kaybından ölen zaman, senden daha katilini bulamadı kendine

Her an gülümse, boşver ne düşündüğünü bilmesinler. Ve herşeye rağmen patlat bir kahkaha, bırak neden güldüğünü merak etsinler...

çok cici olmuş forum :cici

Bu sene moruz alayına okuturuz :D

Daha az kanarım
Geldiğin kadar gidersen
ki bir gün gideceksin
Bende kaldığını bilmeden

niye heyecanlsın duru?

Konservatuarlı birkaç arkadaşım beni bir işe soktu.Şarkı söyleyecegım özel bir gecede.Daha 2 hafta var ama ben bitkisel hayata girdim heyecandan:pSahne işleri bana göre değil:p

Bence kendine haksızlık ediyosun hepimiz biliyoruz demet akalın konusundaki uzmanlığını ve onun şarkıları senin sesinde bambaşka bi anlam taşıyo sanki:haha

Bence kendine haksızlık ediyosun hepimiz biliyoruz demet akalın konusundaki uzmanlığını ve onun şarkıları senin sesinde bambaşka bi anlam taşıyo sanki:haha

yaw ne pis bişeysin sen:p Unutmuyorda hiç.O performansıma aldanma şımarıklıgına karga gibi söyledim.Yoksa benim içimden bir tenör çıkar:p

mutlaka:)elmayra saksofon konusunda daha uzmandır o yüzden tenörlüğünü bi kenara dalgalandırdım pis bişey olmanın verdiği ilhamla:p yoksa sen bi şarkı söylesen...(evt işte ancak üç noktalık tarifle tadına varılabilir:)

Konservatuarlı birkaç arkadaşım beni bir işe soktu.Şarkı söyleyecegım özel bir gecede.Daha 2 hafta var ama ben bitkisel hayata girdim heyecandan:pSahne işleri bana göre değil:p

Vayyyy neler duyuyorum :)

Ve kendi alkollü sularıma çekiliyorum, yanımda mayışık bir telaş. tüm balıklar melek olmak için zehri bekliyor bu gece
günah benden gitti artık sen de git..

Ben insanları çok sevdım
Ve dahi hayvanları
....
Insanlara sokulurken onlardan bana bı zarar gelir i ¿

hıc dusunmedım bılmedım boyle bıseyı
sanıyordum kı ben ıyınıyetle yaklasıyorum ya
ıyınıyet gelır karsılıgında
baska turlu nasıl olabılır kı¿

Oysa.. boyle olduguna ınanmak
Boyle sanmak !
aptallıkla saflıkla eşdegermıs .
bılemedım..

duygularım herşeye maydonoz olmasa mantıgımla ben çok güzl geçiniriz heralde.......

yar beni unut demiş...başım gözüm üstüne...........;)

Mandalinaları portakalların çocukları sandığım zamanlar güzeldi be:p

Apaçi müziği ak parti gibi sorsan kimse sevmiyor ama her 2 kişiden birinin telefon melodisi...:p

Sözünde mavi olmayana okyanus sorulur mu¿

Geri