Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

Taş;vefalıdır.
Demir;kavgacı ve hırçındır.
Ahşap;sevdadır.
Naylon;iki yüzlü ve kaypaktır!

Çok defa terkedildim ama üzülmüyorum çünkü bu kaderimdendir. ama asla terkeden olmadım bu da benim karakterimdendir.

[William Godlam]

Ben de tam tersi herzaman ben terkettim.Kimse beni terk etmedi.Millet buna kızıyor.niye bizi terk ediyorsun diye ama beni sevdiklerinden sinir ediyorlar ama böyle mi olmalı.ben sevgi ve saygı ölçüsünün dışında kimseyle muhatab olmam.örneklerini gördüğümüz gibi.

İnsan kadar kendine güvenen bir aciz görmedim, insan kadar nankörünü bahsettiğiniz kedilerde bile görmedim

Öğretmen öğrencisine matematik dersinde.Sen evladım kalk tahtaya geç sözlü sınavı yapacağım der.Bana bir yamuk yapar mısın der.Öğrenci de estağfirullah hocam biz de yamuk olmaz.

Artık rolleri değişiyoruz sevgili
sana şimdi anlamak
bana da susmak düşüyor
yaşattığın için ben iyi biliyorum,
yüreğin çok acıyacak..

v woovvv hocam sen de iş var vallaa.yine döktürmüşsün.tecrübe herhalde.

Yaşattığı için ii biliyorum mehmet. noktalı virgül)

''Burnum akmıyor artık damlatıyor bildiğin hakim olamıyorum'' Arkadaşımın feryadı :D

iki nokta olsa olmaz mı edittaşım:zuz

oda olur yaw ama göz kırpmasındaki smileyin karpuz kabuğu görmüş eşek gibi gülmesi anlamsız geliyo kullanmamaya çalışıyorum:) bak mesela iki nokta üst üste yazmama gerek yok gülmesi gereken smiley burda çıkmıyo bile:)

;).................

Gözlerinde kezzap..............................................

benim de sinir olduğum smiley san ki bana gülüyormuş gibi zaten hiç kullanmıyorum

Aman Allahım.Aklıma mükayit ol.Beynim durdu.hiçbirşey düşünemez oldum.reset tuşuna basmanın zamanı geldi.beyin istasyonu kapandığı için yeni işlem yapamıyoruz.

konuş Konuş hep boşş!...

İnsanları kırmaktan nefret ediyorum....

Geri