Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

Seninde farkın yok tebessüm etmeyen kaderden.....

evden çıkarken yüz kere aynaya baksan da yoldaki arabaların camlarında kendine bakmadan yürüyemezsin. :p

Bu bende de oluyo sanırım:p

bana mı hasta olacaksın.sana hastayım.bitiyorum..diyosun yanii..heheeeehee

mutsuzluğun bıyıkları vardır yalnızlığın ise sakalları ,, ne farkeder ki şimdi; ister aşağı tükür ister yukarı :p

Her işe maydanoz olanları sevmıyorum.Maydanozu da sevmıyorum ben zaten:p damağıma yapışıyor .hayır tadı da bişeye benzese için yanmayacak:))

Okey oynarken 2 okeyin elde patlaması ve surattaki acı ifadeye bayılıyorum :)

Kural bu: En çok seven, hep en önce terkedilir. Unutma; Vedalar acıtsada, bazen gitmek gerekir..

Ey Gönül Aşkı Arama..İnan ki Ararken Kaybolursun..Bulduğunda Ya Veli Yahut da Deli Olursun..!

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Yarım bırakmayı seviyorsun sen, Belkide sen haklısın. Ama unutma; İskender'i yarım yesende tam hesap ödersin !

amaaaaaaaaaaan canım sıkıldı yaaa :(

bilmiyorum ki arada oluyo işte :( yapcak bişi bulamayınca daha çok :/

Masalların acıtan taraflarını törpülemeye kalktım az önce, gerçeklerin keskinliği
bana zararlıydı. En az Pollyanna kadar kırgındım, eski kırık kalbini
getirene yenisini veren bir kampanya da yoktu üstelik... Umudumun yırtık zarını
güzel yalanlarla yamaladım, dikiş yerleri sen kanadı.
Bir film şeridi gibi gözümün önünden geçerken aldanışlarım,
acilen hayatıma cüzi dozda şiir almalıyım.

sevmek bir marti kanadinda ruzgar tasimakti, martilar cekiliyor gök yüzümden, ruzgarin yerini sessizlik aldi gariblestim son zamanlarda. dahada sessizlestim. Bir isik görüyorum karanligin ve sessizligin sonunda. Gitsem ayrilik olur kalsam umut

Geri