Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

korkuyorum...

karnım ac....

bı tokum dedıgını duymadım ac ac :D

aklıma yıne yemek geldı hemde patates yanında yogurt

karnım ac be abla

niye pc başındasın o zaman git karnını doyur:p

yıdım sana patates sımdı dukkanda musterı beklıyorum

peder dukkanı var ona bakıyorum aöfde de bankacılık

guzel ne kelıme mikemmel

Odaları avuç kadar bir evde yaşıyorduk, ama yüreğimiz kırk odalı masal konaklarının, kırk birinci odasında atıyordu...

Odaları avuç kadar bir evde yaşıyorduk, ama yüreğimiz kırk odalı masal konaklarının, kırk birinci odasında atıyordu...
güzel söz;)bende yazyım bi tane:)
Gönül ki divâne oldu; dimağıma ismin düştü! Dimağ ki perişan oldu; dile "sükût" düştü. Dil ki lâl oldu; kalbe "har" düştü. Kalp ki durdu; gönle "Yâr" düştü. Yâr'dan başkası için göze gölge düştü...........

güzel söz;)bende yazyım bi tane:)
Gönül ki divâne oldu; dimağıma ismin düştü! Dimağ ki perişan oldu; dile "sükût" düştü. Dil ki lâl oldu; kalbe "har" düştü. Kalp ki durdu; gönle "Yâr" düştü. Yâr'dan başkası için göze gölge düştü...........
müthiş.. bende bitane daha yazıcam:)bu böyle gider sonrada rekoru ikimiz kırıraz gibime geliyo:p
Bildiğim kendimi bildim bileli aşık olduğum, bildiğim ancak aşıkken var olduğum... İşte bu yüzden, benim için aşık olmak; çoktandır hasretine katlandığım yokluğum. 'Eğer aşktan söz edildiğini duymamış olsalar hiçbir zaman sevemeyecek olan insanlar vardır, ' demiş La Rochefoucauld. Benimse hep böylelerini severek başladı vurgunum...

Semadaki tüm yıldızlar sönünce,
Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince,
İçten içe muhtaç olunca bir dost sohbetine,
Unutma ki seni düşünen bir var bu şehirde....

müthiş.. bende bitane daha yazıcam:)bu böyle gider sonrada rekoru ikimiz kırıraz gibime geliyo:p
Bildiğim kendimi bildim bileli aşık olduğum, bildiğim ancak aşıkken var olduğum... İşte bu yüzden, benim için aşık olmak; çoktandır hasretine katlandığım yokluğum. 'Eğer aşktan söz edildiğini duymamış olsalar hiçbir zaman sevemeyecek olan insanlar vardır, ' demiş La Rochefoucauld. Benimse hep böylelerini severek başladı vurgunum...
Bu söze sana o zaman toprak:)kıralım öyleyse rekoru:p

Ne kadar az yüksekten uçarsan düştüğün zaman o kadar az incinirsin.
Şimdi ikinci sözümü yazıyorum :p
İnsanı insana bağlayan şeydir, asıl anlam!..
Ötesi masal...​

"nerede tükettin ömrünü¿ bir hareketin hatırası, bir tutkunun işareti, bir maceranın parıltısı, güzel ve firari bir cinnet – geçmişinde bunların hiçbiri yok; hiçbir sayıklama senin ismini taşımıyor, seni hiçbir zaaf onurlandırmıyor. iz bırakmadan kayıp gittin; senin rüyan neydi peki¿”
benim 2. sözümde seninkiyle aynı olsun güzeldi;)

tekrara maglup oldum herdefasında.......

elmeyrayla bende beren saat için ufak bi atışmam olmuşdu :) ama saygı duyuyorum,hepimiz yoldaşız aof yolunda gerek yok böyle tartışmalara herkes saygı çerçevesinde herşeyi paylaşabilir .

Geri