Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

haklısın zaten çoğu insan neden aramıyo bahane arıyo. sadece ders almak lazım ama eksilmeden...Doğru olan doğru zamanda gelecektir mutlaka

Eksilmeden Ders Alamazsın..
Eksileceksin..
Üzüleceksin..
Acının Dibine Vuracaksın Ki..
Sende Yapmayasın Aynını Bi Başkasına..

bana göre kişilik sağlamsa birazda akıllı düşünebiliyosa eksilmeden de ders almayı bilir insan tabiki bu senin söylediklerin yanlış anlamına gelmiyo kimi insan doğruyu senin söylediğin yoldan kimi insan benim düşündüğüm yoldan bulur. Hiç bi amaca tek bir yoldan ulaşılabileceği düşüncesinde değilim...

bana göre kişilik sağlamsa birazda akıllı düşünebiliyosa eksilmeden de ders almayı bilir insan tabiki bu senin söylediklerin yanlış anlamına gelmiyo kimi insan doğruyu senin söylediğin yoldan kimi insan benim düşündüğüm yoldan bulur. Hiç bi amaca tek bir yoldan ulaşılabileceği düşüncesinde değilim...

Dogrunun Tek Bi Yolu Yoktur Zaten..
Herkesin Onayladıgı Tek Bir Dogru Olsaydı Eger,Yanlış Diye Bişey Olmaz,İyiyle Kötüyü Ayırt Edemezdik..
Sebeplerle Degilde Sonuçlarla İlgilenirim Ben..
Şuan Yaptıgımız Farklı Yollardan Aynı Sonucu Savunmamız Gibi..

tamam ozman anlaştık farklı yollardan:) yani doğru insan aldatmaz, kendine göre doğruları olan aldatır gibisine bişey denilebilir mi sonuç açısından.

Biraz Daha Kısaltalım :)

''Kendine Saygısı Olan İnsan Yapmaz!'' ;)

bi kısalıkda benden ozman:)
Belli bi yaşam kalitesi olan insan yapmaz...;)

teşekkür ettim güzel bi sonuç savunması oldu:)

Şimdi Bende Kısaltmaya Devam Edecem Konu Amacından Sapacak :p
En İyisi Susmak Sanırım :)
Rica Ederim ;)

Herkes İçinde Karşıtının En Azından Tohumunu Bulundurur...

sonuçlar açıklasın :D

değişik hayatlarn ama benzer kırgınlıkların olduğu bi nehire akıyo herkes e nehire de bi defa düşülmeye görsün sonrası ardı arkası kesilmeyen bi mutsuzluk

bi mutluluk tarifin var mı¿

Yorulmuşum belli ki..Yeni vardım farkına.Beni sevenleri unutmuşum,kendimi unutmuşum..HAtırlattılar yeniden.Hayata merhaba umutla..

"Aşk, asla özür dilemek zorunda olmamaktır!.." Niye?..

Hayattan yakınanlar, ondan olmayacak şeyler isteyenlerdir...

Geri