Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

"Bir erkek seni mahvetmeye yemin ettiyse; merak etme, içer ve kendine eder; ama bir kadın yemin ettiyse kesinlikle mahveder".

Ben elvedalarımla başladım daldım rüyama, sense kaybolup yaprak misali soldun.....

AŞK ! büyülü harflerin gibi kavuştur bizi ...

Farkındayım..Ne yazıkki, "Seni Seviyorum" diyerek pot kırdım,Jüri
yılın en iyi çıkış yapan aşığı seçti beni,Sense sekiz dalda en iyi ihaneti kaptın,Tebrikler...

Taş olsan dile gelirdin, işte öyle sevmiştim. Susacak kadar bile yanımda değilmişsin..

Kravatlı ve kravatsız insanlar arasındaki fark............

Neden bu kadar yalnızım¿ diye sordu tanrıya. "Senin ağacından orman olmaz" diye yanıtladı.

Artık öğretildim ki ''kimi sevdiğin'' önemliymiş.
Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış...
Kimseye bağışlanacak aşkın yok senin.Önce haketsinler

Oda beni seviyor mu ??*

Neden sevmesin yaw %50 şansın var o 2 soru işaretinin birini al ona ver sadece hepsi bu. Sonucu yaz :)

10-9-8-7-6-5-4-3-2-10-9-8-7-6-5-4-3-2-10

Nasıl bittiyse bundan öncekiler, Bu da biter.. Bite bite; Sonunda bende biterim.. Olur biter !!

ne kadar şansız bi insanım ben yaaa!...

Bir haziran öyküsüdür gözlerinin güzelliği, bakışların sonu olmayan bir okyanustur..Unut unutabilirsen beni der gibidir...

Küçükken seni 3 kere atıp 2 keremi tuttular....¿ Anlamıyorum ki nereden geliyor bu öküzlüğün...!

Birlikte olamayacaksak, tanrı neden karşılaşmamızı istedi¿

her neyse artık geçti..
20'10 suz geçti ama 201'1 tanemle geçer inşallah...:)

Geri