Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

rekoru kırmamız bi 15 senemizi alır heralde:)

bu forumda ankarada oturan bi yönetici yokmu ya neden bütün organizasyonlar istanbulda oluyo?

Forum adminLerinın Biri İstanbuLdan o yüzden:)
Bide katılım olarak istanbuldakı üyeler daha fasla ilgi gösteriyorlar..
Eger Ankarada bi etkınlık olsun istıyosanız İl temsilcileri seçilio orayLa iLgilenıp diğer aoflu arkadaşLarla vakıt geçirebiliyosunuz tabı katılıma bağlı:)

şuan Ankara nın il temsilcisi var mı ? varsa da kim

http://www.aofdestek.net/aofdestek-net-il-ve-bolge-temsilcisi-arkadaslar-ariyoruz-t38874.html

Yukardaki linkten konuyu inceleyebılr Ömer abiyle irtibata geçebiLirsin..:)

tamam moderatör ben ömer abinle irtibata geçip bu konuyu onla konuşurum teşekkür ediyorum sana:)

bu rekor konusu linkini sitede her forum alanında sabitleştirsek daha çok ilgi olmazmı moderatör

Açıkçası biz bu rekoru kırarıs die bi iddiamız yok o yüzden gerek yok her yere sabitlemeye:)
Açıköğretım forumu oldugumuz için sabitlicek herkese daha çok yararlı olucak başka şeylerımız var:)

valla doğru sölüyosun ben burdaki işime yarayacak çoğu şeyi bilgisayarımdaki sabit sike kaydettim bu siteyede çok fazla takılmıyodum ama bazı konular ilgimi çekti 3-4 gündür baya takılıyorum bu siteye ama gerçekten zaman geçirmek için çok güzel konular var.

bende hiç şans yok he 6 aydır bu maçı bekliyorum maç günüden önceki gün ayağı sakatlanıyo ve yere basamıyorum bidaha hiçbişey için bu kadar zaun süre önceden plan yapmayacam maçı ligtvden izliyecem salak gibi of ya:(

İşte Bu haftanın maç sonuçları Arkadaşlar....

16 Mayıs 2009 Cumartesi
Hacettepe 1 - 2 Sivasspor
17 Mayıs 2009 Pazar
Antalyaspor 1 - 1 Fenerbahçe
Gaziantepspor 5 - 2 Kocaelispor
Galatasaray 2 - 1 Gençlerbirliği
Konyaspor 1 - 2 Eskişehirspor
Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
İstanbul B.B. 1 - 0 Kayserispor
Ankaragücü 1 - 3 Beşiktaş
Denizlispor 2 - 0 Ankaraspor

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

linkinden tüm aofdestek.net erkek üyelerini bekliyoruz arkadaşlar....

Geri