Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

tumblr_mme5ylHG0L1qhfjqoo1_500.jpg

:haha

Zaman unutturmaz dostlarım, sadece uyuşturur. ' Bukowski '

"Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim." - Özdemir Asaf

"Vücudunuzda kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, aptalın biri gelir kalbinizi kırar." - M. Longston

"Yalanlarımız ortaya çıkmadıkça, hepimiz dürüstüz" - Schindler's List

“ 'Yarı yolda bırakmak' diye bir şey yoktur, yol orada bitmiştir."

"Dibe vurduğunu sanıp, bir dip daha olduğunu keşfedebiliyordu insan." - Charles Bukowski

"İzin verdiğim kadar bilebilirsin beni, gerisi sadece zannettiklerindir." /Cemil İpekçi/

"Dokunulmasa da, görülmese de, kalpte yer verilir bazısına; nedensiz…” /Cemal Süreya/

"Seni sevdim, ama artık yoruldum. Gitmekten mutlu değilim, ama yeniden başlamak için mutlu olmak gerek." /Albert Camus/

Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor.. Sadece sen yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun. (Montaigne)

"Sende sevmediğim sadece iki şey var. Yüzlerin." (The Mirror Crack’d)

Galatasaray iyice abartti, gecen sene beraberlige seviniyorlardi bu senede maglubiyete :haha

Hayatımda İlk Defa
Kaybettikten Sonra Kutlama Yapan
Bir Takım Gördüm Diyorlar
Oda Bişeymi biz Şampiyon
Olmayıp Şampiyonluk Kutlayanları
Gördük :haha

6alasaray Kadıköy’de en son yendiğinde Türk Lirasında 6 sıfır vardı :haha
Şampiyon olmak kolay,KADIKÖY’DEN ÇIKMAK OLAAAY!!:p

Galatasaraylı futbolcular hala kadıköyde mi ki:p hemen çıkışta gecelere aktık ya:haha

Sen önce KADIKÖY'de 6s galibiyeti gördün mü onu söyle :haha

Galibiyetin anlamı nedir¿ hedefe ulaşmak. yani olan olmuş ulaşılmak istenene ulaşılmış galibiyet diyosun ne biliyim tatlım ya biraz şey geliyo:haha

''Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri, kötü biriyim.''

Geri