Ramazanda sahura kalkarmısınız?

Ramazanda sahura kalkarmısınız?

• evet

Oy: 9 100.0%
  • hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9

only roses

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
MEZUN
Evet kimler sahura kalkıyor bakalım formda:)

ilk oy benden ;) kalkıyorum evet .

bende kalkıyorum hatta ilk ben kalkarım yemegi hazırlar annemleri kaldırırım( ne hayırlı evladım ben ya hu:p)
ramazan ayının en keyif veren anlarından sahur:)

bizimkiler uykucu bi kaç senedir anneme hiç kıyamıyorum kalkıp herşeyi hazırlıyorum sonra bizimkileri uyandırıyorum =) hatta bazen hiç uyumuyorum kalkamam diye :p sahuru yaptıktan sonra uyurum sahur çok keyifli bencede

bende kalkarım sahura çalıştıgım için bütün gün yoruluyorum annem son ana kadar kaldırmaz da yedikten sonra çok zor uyunuyor napcam bilmem gerçi uykuyu severim ya kafayı koydugum gibi uyuyorum son zamanlarda:)

bende kalkıyorum hatta ilk ben kalkarım yemegi hazırlar annemleri kaldırırım( ne hayırlı evladım ben ya hu:p)
ramazan ayının en keyif veren anlarından sahur:)

Sahur yapmayınca çok çabuk acıkıyor insan.Bir de sahurun bir özelliği var.Beyne uyarı gidiyormuş ben bugün oruç tutacağım ona göre kendini ayarla.Beyinde mideye açıkma hissi veren safra kesesinden salgı göndermiyor. İşte bukadar.yaaaaa.:)

Sahura kalkmak kadar güzel birşey yok. bzen kalkmıyorum yani uyumuyorum, sahur vaktini bekliyorum. Davulcuyla halay çekecem bir ara :D

Ramazanda Sahursuz Olmaz Arkadaşlar. En Azından Kalkıp Bir Bardak Su içmelisiniz. Sahura Kalkmanın Sevabı Ayrıdır.

sahura kalkmadım hiç çünkü sahura kadar uyumuyorum ,kalmak lazım o tatlı rüyadan kalkıp sahur yapmak daha bi manevi bi durum

bizim davulcuyla zurnacı sagolsun maaşallah sanki benim odada çalıyor 2 de başlıyorlar kaldrımaya bide oyun havası çalarlar ki insanı yatakta oynatıyorlar birgün inip halay sekecem sahurda:)

kalkmam mı yoksa akşama kadar açlıktan dayanamam ben :)

Geri