Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende kalkıyorum hatta ilk ben kalkarım yemegi hazırlar annemleri kaldırırım( ne hayırlı evladım ben ya hu) ramazan ayının en keyif veren anlarından sahur
bizimkiler uykucu bi kaç senedir anneme hiç kıyamıyorum kalkıp herşeyi hazırlıyorum sonra bizimkileri uyandırıyorum =) hatta bazen hiç uyumuyorum kalkamam diye sahuru yaptıktan sonra uyurum sahur çok keyifli bencede
bende kalkarım sahura çalıştıgım için bütün gün yoruluyorum annem son ana kadar kaldırmaz da yedikten sonra çok zor uyunuyor napcam bilmem gerçi uykuyu severim ya kafayı koydugum gibi uyuyorum son zamanlarda
bende kalkıyorum hatta ilk ben kalkarım yemegi hazırlar annemleri kaldırırım( ne hayırlı evladım ben ya hu) ramazan ayının en keyif veren anlarından sahur
Sahur yapmayınca çok çabuk acıkıyor insan.Bir de sahurun bir özelliği var.Beyne uyarı gidiyormuş ben bugün oruç tutacağım ona göre kendini ayarla.Beyinde mideye açıkma hissi veren safra kesesinden salgı göndermiyor. İşte bukadar.yaaaaa.
bizim davulcuyla zurnacı sagolsun maaşallah sanki benim odada çalıyor 2 de başlıyorlar kaldrımaya bide oyun havası çalarlar ki insanı yatakta oynatıyorlar birgün inip halay sekecem sahurda