örgünde geçtiğim derslerden aöf de muaf olabilir miyim?

ReTuRNFoRGeS

Kayıtlı Öğrenci
merhaba, örgün okuyordum 2 yıllık ama sildireceğim aöf ye kayıt olacagım. şimdi örgünde verdiğim dersler aöf de muaf tutuluyor mu? bunu ögrenmek istiyorum. ne yapmam gerek varsa böyle bir şey? bir de, şimdi ben 2 yıl okudum daha önce 1 yıl da aöf okumuştum 3 yıl etti. şimdi yeniden kayıtta azami ögrenim sürem 7 yıl mı oluyor yine? yoksa 4 yılım mı kaldı :S

merhaba, örgün okuyordum 2 yıllık ama sildireceğim aöf ye kayıt olacagım. şimdi örgünde verdiğim dersler aöf de muaf tutuluyor mu? bunu ögrenmek istiyorum. ne yapmam gerek varsa böyle bir şey? bir de, şimdi ben 2 yıl okudum daha önce 1 yıl da aöf okumuştum 3 yıl etti. şimdi yeniden kayıtta azami ögrenim sürem 7 yıl mı oluyor yine? yoksa 4 yılım mı kaldı :S

Maalesef Anadolu Üniversitesinden almadığınız hiç bir dersten muaf olamamaktasınız. Yeni kayıtta ilk defa kayıt olacakmış gibi önlisanslarda 4 yıl, lisanslarda 7 yıl öğrencilik haklarından yararlanıyorsunuz. Her halükarda kayıtlı olduğunuz müddetçe askerliği 29 yaşın kadar erteletiyorsunuz. Okuldan atılma veya kaydınızın silinmesi durumu kaldırılmıştır.

Geri
Üst Alt