Örgün öğretim işletme öğrencisiyim açığa geçmek istiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xtrkax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xtrkax

Kayıtlı Öğrenci
Merhabalar,
Örgün öğretim işletme öğrencisiyim 2.sınıfa geçtim, aynı bölümden açığa geçmek istiyorum.
Mümkün müdür? Mümkünse Ne yapmam gereklidir? Hangi evraklar ile geçiş yapmam gereklidir. Hangi zaman aralıklarında?
Hangi evreklar ile başvuru yapmalıyım ayrıntı verirseniz çok sevinirim.

Yatay geçiş ile mümkündür. Okuduğunuz okuldan bir transkript alacaksınız. Anadolu Üniversitesi yatay geçiş şartlarını açıkladığına ise başvurunuzu yapacaksınız. Yatay Geçiş kayıtları 30 Eylül başlayıp 25 Ekim de son bulacaka.

Yatay geçiş ile mümkündür. Okuduğunuz okuldan bir transkript alacaksınız. Anadolu Üniversitesi yatay geçiş şartlarını açıkladığına ise başvurunuzu yapacaksınız. Yatay Geçiş kayıtları 30 Eylül başlayıp 25 Ekim de son bulacaka.

Fakat alttan derslerim vs var 3 tane. Sorun olacağını biliyorum ama yataya geçememe sebep olur mu?
Zaten 1. sınıftan başlayacağım sanırım o şekilde de olsa açığa geçmemde bir sorun olmazsa çok iyi olur.
Aöf sitesinde istenilen belgeler vs hangi linkten bulabilirim

Fakat alttan derslerim vs var 3 tane. Sorun olacağını biliyorum ama yataya geçememe sebep olur mu?
Zaten 1. sınıftan başlayacağım sanırım o şekilde de olsa açığa geçmemde bir sorun olmazsa çok iyi olur.
Aöf sitesinde istenilen belgeler vs hangi linkten bulabilirim

Alttan dersinizin olmaması gerekiyor...

Geri
Üst Alt