Örgün bir programa yerleşenler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguzt

Kayıtlı Öğrenci
Merhaba,
Bu yıl Kocaeli üniversitesine yerleştiğim halde işim ve diğer problemler yüzünden maalesef devam edemeyeceğim.Geçen yıl Açıköğretim için ek bir yerleştirilme yapılmıştı örgün programlara yerleşenlerde AÖF tercih edebilmişlerdi diye hatırlıyorum.Acaba bu yıl da aynı uygulama söz konusumu ? Özetle örgün bir programa yerleşen aday ek yerleştirme ile AÖF programa kayıt yaptırabilir mi?

Teşekküler.
Oğuz

uzman kardeşim barazı geçtiğin için kayıt yaptıra bilirsin diyon ben ikki yıllık örgün eğitim tercih ettim geldi kayıt yapmadım ek yerleştirmeyle aöf tercih yapsam gelirmi çünkü bir yere yerleşmeyen kişiler ek yerleştirmeye tercih yapabilirler diyorlar yapsam gelirmi gelmese tercih yaptığım örgün bölümümde gider

ben de bi soru sormak istiyorum 4 yıllık normal bi üniversite okumak istiyo ben açık öğretimden okul öncesi bölümünü okyom 3. ve 4. sınıfta
staj görcem sorum şu stajım başak bi bölüm okumama engel mi ? yönetmelkte böyle bi madde var mı onu merak edyorum

Kardeşim Tercih yapamazsın..eylül sonu ek tercihlerde aöf tercih yapamazsın 1 yıl bekleyip öss girip aöf yaparsın anca..Veya Kazandığın üniye kayıt yaptırıp 2. üniv olarak aöf yapabilrsin ayrıntılı bilgi almak istersen [email protected] ekleyebilrsin yrdımcı olmaya çalışırım...

Geçen yıl sınava girmedim ama sadece AÖF için ikinci bir ek yerleştirme yapıldığını hatırlıyorum.Yök başkanınında bir açıklaması olmuştu ancak devamı gelmedi.Ösym bürolarıda konudan bihaber.Kocaeliye kayıt yaptırmadım, bakalım ne çıkacak klavuzdan.

Ayrıca ikinci üniversite olarak işletme ve iktisat bölümleri dışında kayıt yapılmıyor sanırım.

Geri
Üst Alt