Onur Belgesi Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mjslash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mjslash

Kayıtlı Öğrenci
Arkadaşlarım Aöf Kamu 3. Sınıf öğrencisiyim(4 oldum:P) yılsonu ortalamam 77 tutyor ama alttan Türk Vergi Sistemi ile İdare Hukundan büte kaldım.Bütttede Kesinlikle idare hukukunu vereceğim fakat tek ders kaldığından onur belgesi alamıyorum.Sorum şudur ki; Şayet seneye türk Vergi Sistemini Verecek olursam Onur Belgesi alabilir miyim?
Saygılarımı Sunarım...

bakın arkadaslar ben ilk önce önlisans bitirdim 1 yüksek onur 2 de onur belgesi aldım sonra dikey geçiş yaptım 3 adette yüksek onur aldım ve yüksek onur la mezun oldum inanın hiçbka yaramadı iş hayatımda ama başarı oldugum için gurur duyorm ve etrafımda ki insanlar evime geldinde onlarda görünce bak bu çocuk ne kadar da başarı hep yüksek le bitirmiş gibilerinden güzel laflar duydum bunun dışında bişiye yaramıo yüksek not almaya çalısın tabikli ilerde yüksekte sadece işinize ÇOOOOOOK YARAR SAYGILARIMLA

Bence aöf onur belgesi ancak evimizi süslemekten öte gitmeyecek bir nesnedir.Bende aldım önlisans mezunu olduğumda.Şu an lisanstayım inşallah yine alırım ama kullanabileceğim bir iş alanı yok.

evet kullanılacak yer evin bir duvar köşesi bir de kalbinize gömebilirsiniz okadar.Ama başarı iyidir.bir kağıt parçası da olsa insanı mutlu ediyor.değil mi?

ya arkadaslar bende bütünleme sonucuna göre onur belgesi almalıyım. ama aradan 3 ay gecti mektup filan gelmedi. alan arkadas var mı?? yoksa daha beklemeli miyim??

Geri
Üst Alt