M merveg Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #263 hoşgeldin genç.umarım forumda iyi vakit geçirirsin. a hayret mesut sen bu vakitlerde girmezdin!
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2009 #264 hımm iii aksamlar...... yorgunluktan yenı kendıme geldım ve hemen steye geldım böcuuuum nerdesın betafull dayok merwem de yok amannn cızzz nerdesınız? bu arada ben varım genc aöflı aarkadas dıgerlerıde vaaa...
hımm iii aksamlar...... yorgunluktan yenı kendıme geldım ve hemen steye geldım böcuuuum nerdesın betafull dayok merwem de yok amannn cızzz nerdesınız? bu arada ben varım genc aöflı aarkadas dıgerlerıde vaaa...
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2009 #266 carsıda gezıodum ben neyaparım bu harc ışı warya son gune koydıum bankada tam 4 saay bekledım sıkayet etcem bunları bnm gıbı melege yapılırmı
carsıda gezıodum ben neyaparım bu harc ışı warya son gune koydıum bankada tam 4 saay bekledım sıkayet etcem bunları bnm gıbı melege yapılırmı
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2009 #267 Üühühhühü bak sen Nasıl yaparalar döferiz biz onalrı Bn kaçtım melekim Farkettim ki konusuna bi bak istersen bi oku neler olmuş
Üühühhühü bak sen Nasıl yaparalar döferiz biz onalrı Bn kaçtım melekim Farkettim ki konusuna bi bak istersen bi oku neler olmuş
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2009 #268 okudum ya bak ışte yoklugum baskıları azaltıyormuş yaaaaaaaaaa bende baskı yapmıcam artık görurusun narım yogum sensın böcum ...
okudum ya bak ışte yoklugum baskıları azaltıyormuş yaaaaaaaaaa bende baskı yapmıcam artık görurusun narım yogum sensın böcum ...
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2009 #270 OoO delqeç meraba naber nasılsın Bak sohbet yok die söyleniyordun açtıgın konuda kaç cvp olmuş farkettın mi
OoO delqeç meraba naber nasılsın Bak sohbet yok die söyleniyordun açtıgın konuda kaç cvp olmuş farkettın mi
D delgeç Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2009 #274 hangi derslere çalışacağıma şaşırdım ortalarda şebelek gibi geziyorum ya hep ders hep ders 4 yılı nasıl geçircem bilmem
hangi derslere çalışacağıma şaşırdım ortalarda şebelek gibi geziyorum ya hep ders hep ders 4 yılı nasıl geçircem bilmem
D delgeç Kayıtlı Öğrenci 26 Şub 2009 #276 pek görüşemiyoruz bu konu benden başka herkezin işine yaradı ya bir ben katılamıyorum zaten