I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 21 Şub 2009 #223 hımmguzel yer 2 ay kalmıştım yemyesıl kaplıcası superdıııı
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 22 Şub 2009 #225 hg delgeç erkencisin bursada 3 ay askerlik yapmıştım güzel bir şehir gerçekten
D delgeç Kayıtlı Öğrenci 22 Şub 2009 #226 herkeze selamlar sınavdan çıktım bildiğim soruları karıştırmışım ya
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 22 Şub 2009 #227 olsun be delgec hayat kısa uzulmeye degmez telafı edersın ben ınanıyorum
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 22 Şub 2009 #228 delgeç' Alıntı: herkeze selamlar sınavdan çıktım bildiğim soruları karıştırmışım ya Genişletmek için tıkla ... hayatımız sınav oldu ya onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz sağlık olsun nuran hiç sıkılmana değmez rahat ol
delgeç' Alıntı: herkeze selamlar sınavdan çıktım bildiğim soruları karıştırmışım ya Genişletmek için tıkla ... hayatımız sınav oldu ya onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz sağlık olsun nuran hiç sıkılmana değmez rahat ol
D delgeç Kayıtlı Öğrenci 22 Şub 2009 #229 sınava benim kadar sitres yapan yok zaten ya sinir oluyorum kendime
D delgeç Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2009 #234 mEelek' Alıntı: ben ce volkııye sor Genişletmek için tıkla ... o kim cenim
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2009 #235 delgeç' Alıntı: o kim cenim Genişletmek için tıkla ... Moderatör bi arkadaşımız volkan Ama pek göremezsin buaralar pek girmiyo
delgeç' Alıntı: o kim cenim Genişletmek için tıkla ... Moderatör bi arkadaşımız volkan Ama pek göremezsin buaralar pek girmiyo
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2009 #238 günaydın melek arkadaşlar nasılsınız bu gün güzel bir hafta diliyorum hepimize