H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 5 May 2011 #4,221 Gözünüz aydın arkadaşlar..Kavuştu herkes siteye :cici
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 5 May 2011 #4,224 only roses' Alıntı: Hadi kutlayalım bunu ortagım Genişletmek için tıkla ... Aynen ortağım ama smileylerimiz gitmiş...
only roses' Alıntı: Hadi kutlayalım bunu ortagım Genişletmek için tıkla ... Aynen ortağım ama smileylerimiz gitmiş...
O only roses Kayıtlı Öğrenci 5 May 2011 #4,225 evettt ama onları ayarlıycaz diye ne ugraşmıştık bizde smylı yazıYla anlatırız haha şimdi dil çıkaran smyl yolluyorum haha
evettt ama onları ayarlıycaz diye ne ugraşmıştık bizde smylı yazıYla anlatırız haha şimdi dil çıkaran smyl yolluyorum haha
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 5 May 2011 #4,226 only roses' Alıntı: evettt ama onları ayarlıycaz diye ne ugraşmıştık bizde smylı yazıYla anlatırız haha şimdi dil çıkaran smyl yolluyorum haha Genişletmek için tıkla ... Evet ortağım Admine duyrulur Smileylerimizi istiyoruz
only roses' Alıntı: evettt ama onları ayarlıycaz diye ne ugraşmıştık bizde smylı yazıYla anlatırız haha şimdi dil çıkaran smyl yolluyorum haha Genişletmek için tıkla ... Evet ortağım Admine duyrulur Smileylerimizi istiyoruz
S sukruturhal Kayıtlı Öğrenci 10 May 2011 #4,227 ya benim yardıma ihtiyaçım var ilk defa form kullanıyorum ASKERLİK KONUSUNDA SORACAKLARIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
ya benim yardıma ihtiyaçım var ilk defa form kullanıyorum ASKERLİK KONUSUNDA SORACAKLARIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
D dderviss Kayıtlı Öğrenci 25 May 2011 #4,235 şöyle böyle hocam bildiğin gibi 2 gün sonra sorularla cebelleşecez :9
E eebru Kayıtlı Öğrenci 1 Haz 2011 #4,238 sorular yayınlandı arkadaşlar.Anasayfa - Açıköğretim e-Öğrenme Portalı bu adresten sorulara ulaşabilirsiniz. hakkımızda hayırlısı
sorular yayınlandı arkadaşlar.Anasayfa - Açıköğretim e-Öğrenme Portalı bu adresten sorulara ulaşabilirsiniz. hakkımızda hayırlısı
M mihribanyldzl Kayıtlı Öğrenci 1 Haz 2011 #4,239 ewet ben baktım çook iyi bekliyorum.. hayırlısı artık
E eebru Kayıtlı Öğrenci 1 Haz 2011 #4,240 yaa ne güzel adınıza sevndm doğrusu inşallah diğer arladaşalrımızınki de iyidir.